pexels.com
StoryEditor

Keď sa raz zamilujú, potrvá to večne. Tieto dve znamenia vás budú NAVŽDY milovať

29.07.2021, 06:00
Životný štýl
Tieto dve znamenia vás budú milovať navždy. Keď sa raz do niekoho silno zamilujú, budú ho milovať navždy, aj keď už nebude patriť do ich životov.

ŠKORPIÓN

Pokiaľ vás škorpión vpustí do svojho života a srdca, ostanete tam navždy. Vie perfektne skrývať svoje emócie a niekedy sa môže zdať, že človek narodený v znamení škorpióna je veľmi bezcitný a sebecký, nie vždy tomu tak je. Veľmi si váži dôveru, istotu a poctivosť, preto má v srdci len obmedzený počet miest. Pokiaľ sa ale niekto skutočne dostane do jeho srdca, miesto tam má zaručené naveky.

RAK

Toto znamenie je zo všetkých najemotívnejšie. Potrebuje veľa lásky a pozornosti, to, čo očakáva od ostatných je to, čo je ochotný sám dať. Zo všetkých znamení má najláskavejšie srdce a váži si každého jedného človeka v jeho živote. Pokiaľ ide ale o partnera, vzťahu venuje celý svoj život. Verí na spriaznené duše a pokiaľ nájde človeka, s ktorým to bude od prvého momentu správne cítiť, je odhodlaný darovať mu celé svoje srdce a milovať ho bude do konca svojho života. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 01:29