Vdýchnite jarný vánok do svojho šatníku.flickr.com/akirahnu
StoryEditor

Jarné trendy jednoducho. Bez týchto ani na krok

13.04.2016, 14:45
Životný štýl
Módnymi výstrelkami sa rozhodne nemusíte nechať prevalcovať, myslí si stylistka Gábina Koutská; proste si z nich vyberte to, čo zapadá do vášho štýlu. Inšpiráciou vám môže byť trojica trendov pre tohtoročnú jar a leto, ktoré sú nositeľné, minimalistické a v správnom prevedení pristanú úplne všetkým.

Nadčasový overal

Klasický kúsok býva v každej sezóne trochu iný: tento rok frčia minimalistický strih, široké nohavice v skrátenej dĺžke, ktorým sa hovorí culottes, a extra hlboký dekolt, ako píše idnes.cz. Ak si to môžete dovoliť, pokojne vyrazte bez podprsenky. "Keď už podprsenku zvolíte, mala by to byť taká, ktorá dobre funguje sama o sebe. Napríklad vďaka tenkým prúžkom látky vo výstrihu," radí stylistka značky Zoot.

Bomber versus romantika

"Vlani vám nesmel chýbať trenčkot, tento rok je to bomber," hovorí Gábina Koutská. Bundu na zips, ktorá vychádza z uniformy vojnových pilotov, kombinujte pokojne s úzkymi nohavicami aj s boyfriend jeans. Úplne najštýlovejšia je však v kombinácii s romantickými šatami. "Nebojte sa ani nažehlovačiek, nášiviek alebo sprejom nastriekaných nápisov, tento rok ich uvidíme úplne všade," podotýka expertka.

Dvojitý denim

"Jednoducho skombinujte dva kúsky z odlišného denimu, či už čo do farby, alebo gramáže," odporúča stylistka. "Nemusíte ich ani oddeľovať pásikom, na doplnenie je však ideálna kabelka z hnedej kože či klasické biele tenisky." Letný model najlepšie doladíte bohémskou bižutériou, napr. vrstvenými náhrdelníkmi alebo náramkami priateľstva. Takto môžete do mesta aj na festival.

Viac inšpirácie nájdete na stránke relácie Na veľkosti nezáleží na Playtvák.cz.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 19:45