StoryEditor

Účinné triky, ako po Vianociach schovať väčšie bruško

04.01.2016, 13:45
Životný štýl
Ženám s postavou typu jablko sa často odporúča, aby zdôrazňovali pás. Ale čo keď ste štíhla, len v oblasti brucha máte pár kíl navyše?

O tom, aké oblečenie by sme si mali vybrať napr. po vianočnom prejedaní sa tentoraz stylistka Gábina Koutská poradila s blogerkou Dominikou.

Len málokto si po Vianociach nepotrebuje obrazne povoliť nohavice v oblasti pása. Nemusíte hneď bežať kupovať nové, stačí pár trikov, ako dočasný prírastok hmotnosti zakryť správnym oblečením, ako píše idnes.cz.

Siahnite po väčšej veľkosti


"Voľnejšie boyfriend džíny sú po Vianociach ideálne," myslí si Dominika Pokludová, ktorá na svojom blogu píše hlavne o móde a zdravom životnom štýle. Doplniť ich podľa nej pokojne môžeme aj ďalšími oversized kúskami: tričko stačí v páse zastrčiť, aby sme definovali siluetu, a rovný dvojradový kabát môžeme prehodiť cez ramená. Na párty potom stačí pridať sandále na podpätku.

Čierna farba zoštíhľuje


Známe pravidlo stále platí. Choďte na to ako Dominika a oblečte si základné kúsky z kvalitných materiálov - všetky v čiernej farbe. Skombinujte napríklad priliehavé šaty v dĺžke nad kolená a voľnejšiu koženú bundu, ktorá zaistí dostatok priestoru a pohodlia. Pomôžu aj správne topánky. "Necítim sa dobre v lodičkách, a preto ku všetkému obúvam tenisky. Pokojne aj k sukni," hovorí blogerka.

Nebojte sa kožušiny


Krátky viacfarebný kožúšok je tento rok absolútny hit. Šál sa k nemu veľmi nehodí: aby vám nefúkalo za krk, vezmite si radšej módny rolák, radí blogerka. Objem v hornej časti tela vyvážte úzkymi nohavicami - Dominika zvolila biele priliehavé džínsy, ktoré doplnila svojimi obľúbenými teniskami.

Ďalšie nápady nájdete na stránke relácie Na veľkosti nezáleží na Playtvák.cz.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:59