pexels.com
StoryEditor

Odhalí o vás viac, než si myslíte: Pozrite sa, čo o vás prezrádza mesiac vášho narodenia

23.07.2021, 18:00
Životný štýl
Váš mesiac narodenia vám môže povedať naozaj veľa. Prečítajte si, čo o vás prezrádza váš mesiac narodenia!

SEPTEMBER

Ľuďom narodeným v tomto mesiaci sa darí iba v zorganizovanom prostredí. Musia mať vo všetkom poriadok, sú extrémne inteligentní a poriadkumilovní. Ak chcú uspieť, vedia byť na seba a na svoje okolie veľmi tvrdí a kariéru postavia na prvé miesto.

OKTÓBER

Máte neustále šťastie! Ľudia narodení v októbri si takmer vždy prídu na svoje. Stačí, aby mysleli na to, po čom túžia a o chvíľu to majú. Aj keď môžu byť trochu pomstychtiví a konfliktní, majú dobré srdce a na ľuďoch okolo seba im nesmierne záleží. 

NOVEMBER

Ľudia narodení v novembri sú pozitívni a odhodlaní pre všetko. Vždy sa snažia uspieť a snívajú o zabezpečenej budúcnosti. Väčšinu vecí vidia najprv v pozitívnom svetle a aj v tej najhoršej situácii vedia nájsť niečo dobré. Občas existujú s ružovými okuliarmi, čo môže byť niekedy na škodu. 

DECEMBER

Radi sa venujú najmä práci, vedia byť obrovskí workoholici. To môže viesť k tomu, že budú mierne ignorovať svojich najbližších. Majú veľké šťastie na ľudí a láska si ich ľahko nájde. Sú veľmi zábavní a preferujú stabilný životný štýl.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 07:40