StoryEditor

Čo si muži skutočne myslia o ženských silikónových prsiach?

05.09.2015, 15:00
Životný štýl
Silikónové prsné implantáty sa už stali celkom bežným pomocníkom u žien túžiacich po dokonalom vzhľade.

Chcú sa páčiť predovšetkým samy sebe, ale ide tak trochu aj o mužov. Ako oni vnímajú silikónom upravená prsia? Portál idnes.cz sa ich na to spýtal.
 

Peter, 34

Mám rád prírodné pevné prsia. Najhoršie je, keď ich ženy majú napchaté v push-up podprsenke a potom im spadnú ako padáky. To už človeka prejde chuť na všetko.
 

Tadeáš, 38

Mne sa páčia veľké umelé prsia, na tie prírodné nie som.
 

Miloš, 46

"Kozy" ma moc neberú, skôr si všímam dolnú časť tela ako hornú.
 

Marek, 35

Prsia existujú preto, aby boli veľké. Môže ich mať vyťahané po dvoch deťoch, ale hlavne, nech sú jej. Žiadne recyklované plastové prsia! Na to sa nedá ani len siahnuť.
 

Michal, 43

Môj vzťah k plastikám je kladný, implantáty dodávajú ženám sebavedomie. Umelý prsník pri tom, ako žena leží na chrbte, krásne stojí a nie je roztečený. A veľkosť? Dávam prednosť skôr menším, akurát do ruky. Ako pôsobí silikón na dotyk, to neviem. Asi podľa toho, akou technikou sa prsia robili, či je implantát pod kožou alebo pod svalom (implantát sa dáva pod mliečnu žľazu alebo pod sval - pozn. red).
 

Francois, 49

Je to individuálna záležitosť, takže paušálne sa to povedať nedá. Je úplne zrejmé, že chirurgia v súčasnej dobe dokáže veľa a dnes už narazíme na mnohokrát absurdné požiadavky žien. Mnohé si myslia, že keď budú mať na hrudi vaky s gélom, nás mužov to zaujme, uchváti, budeme fascinovaní a  vzrušení. Väčšinou sa tak nestane. Áno, vzdúvajúce sa ženské poprsie je sen mnohých mužov, ale vo svojej podstate chceme ženské prsia, ktoré môžeme láskať, hladiť, bozkávať ... Takže, dámy, s veľkosťou vnád to nepreháňajte!
 

Ivan, 38

Mne je to fuk. Hlavné je, ak ich má pevné. Aj keď som povolaním gynekológ, rovnako sa skôr zaujímam o dolnú polovicu tela.

Vašek, 46

Ak si odmyslím prípady, keď žena podstupuje plastickú operáciu naozaj z lekárskych dôvodov, a zostanem pri tej väčšine, kedy žena iba vylepšuje svoj vzhľad, potom mi pripadá, že je to veľmi podobné ako pri obraze. Nemôže každý vlastniť originály tých najlepších tvorcov, ale kto niekedy poznal, aký zásadný je rozdiel medzi originálom a kópiou akéhokoľvek obrazu, vie, že je lepšie zaobstarať si originál maľovaný aj menej známym a menej dobrým maliarom, menej dokonalé dielo ako len obyčajnú kópiu slávneho obrazu. Pretože len originál hlboko zasiahne myseľ svojou charizmou a kúzlom. Tak aj pôvodné, teda "originálnw" prsia, akokoľvek menej dokonalé, sú pre mňa  zmyselné, voňavé, okúzľujúce. Aj preto, že taká je aj sama žena.
 

Artur, 53

Proti plastikám rozhodne nie som, dodávajú ženám sebavedomie. Implantát musí byť pod svalom, nesmie sa na strane prsníka rysovať. Všetko s mierou. Keď má dievča áčka a presadí si u doktora 750 ml silikónu, bude na smiech. Za rozumnú nálož považujem 300 až 500 ml. To rozhodne áno!
 

Karol, 55

Plastika určite pomáha, na ulici by to mala byť aj zákonná povinnosť. Všetci muži by sa rozžiarili a ženy by boli šťastné. Ak teda niektorá z nich nesiahne pri "oprave" až k extravagancii, to potom spadnú kútiky aj chúťky.
 

Aleš, 35

Plastická chirurgia pomáha najmä ženám, čo už majú deti, a obzvlášť tým, ktoré plastické prsia využívajú ako pracovný nástroj. Nepoznám nič vzrušujúcejšie než spoločníčku so silikónmi, ktorá zarába peniaze na svoje dieťa, práca jej ide od ruky a získa tak slušné peniaze.

Zastávam názor, že keď už platenú spoločníčku, tak nech vyzerá profesionálne, kedy sú urobené prsia priam nevyhnutnosťou. Keď už s nejakou ísť za peniaze, tak skôr s tou, ktorá má silikóny než s prírodnou, aj keby mala veľké prsia. Skrátka chcem si to užiť a je mi jedno, že vyzerá ako z komiksu. Koniec koncov je to občasný a nevšedný zážitok.

Manželstvo alebo vzťah je najdrahšou formou prostitúcie a ja bohužiaľ nemám dostatok prostriedkov, aby som si takú so silikónmi mohol vydržiavať nastálo. Chester Brown v knihe "Sex nie je zadarmo" navštevoval spoločníčku z finančných dôvodov len raz za tri týždne. Neodporučil však, ako sa má muž vysporiadať s tou trojtýždňovou prestávkou. Keď už človek má raz sex, tak ho potom obvykle chce stále. Ale možno v takýchto problémoch spočíva tajomstvo života a nás muža ženie neustále dopredu s nádejou, že si silikónové krásky budeme možno môcť raz dovoliť častejšie.

Honza, 47

Príroda je príroda, ale keď sa príroda k dáme nezachová úplne priateľsky, prečo to chirurgicky nenapraviť. Keď niekomu rastú krivo zuby, tiež si ich nechá spraviť. Zle vyzerajú ženy, ktoré si nechávajú vypchať prsia do obludných rozmerov, ale i tie, ktorým nevyrastú žiadne prsia, alebo naopak obrovské, ktoré prekážajú, prípadne rôzne veľké (aj to sa stáva). Vtedy nemožno proti zásahu plastického chirurga nič namietať.

Pavol, 53

Niektorým ženám silikóny určite pomáhajú. Videli ste niekedy napríklad ploché visiace placky? Sám nie som žiadny krásavec a dokážem si predstaviť, čo to s človekom aj so ženou urobí, keď niečo také má a vidí to v zrkadle. Pochopiteľne aj s plochými, vyťahanými plackami sa dá kvalitne žiť, každému sa páči niečo iné, ale nepoznám žiadnu kultúru, kde by visiace placky boli archetypom krásy. Prirodzený pôvab nemôže ani zlá plastická chirurgia vziať niečomu, čo žiadny pôvab nemá.

Marcus, 53

Ja som skôr za prírodné tvary. Pokiaľ si žena zúfa a cíti sa pred zrkadlom škaredá, je k plastickej úprave dôvod, ale netreba to preháňať. Ktorý muž túži zvierať v ruke plastové misky? Ak chce žena väčšie prsia len kvôli márnivosti alebo kvôli kamarátke, ktorá ich má tiež, tak som proti. Páčis sa mi malé prsia, ale väčšie mi nevadia, sú tiež skvelé!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:30