StoryEditor

Veľký horoskop na rok 2016. Dramatické zmeny v práci i vo vzťahoch

30.12.2015, 04:00
Životný štýl
Čo vás čaká a neminie v poli vzťahov, lásky, rodiny, práce vášho zdravotného stavu či finančnej situácie?

Vodnár

Práca

Nechýba vám kreatívne myslenie, nadišiel čas, aby ste dobyli svoje kariérne ciele. Vďaka vytrvalosti a usilovnosti sa vám bude pracovný úspech lepiť na päty. Zaslúžite si odmeny, ktorých sa tento rok konečne dočkáte, ako píše sunsigns.org. Mali by ste si dávať pozor na workoholizmus, v júni radšej spomaľte tempo a viac oddychujte. V lete vás čaká služobná cesta, na ktorú budete spomínať ešte veľmi dlho.

Vzťahy

Na začiatku vzťahu síce pocítite monotónnosť, ale nemusíte sa báť, v tomto roku pocítite aj pravé emócie. Okoreňte niečím svoj vzťah, pozitívne výsledky na seba nenechajú dlho čakať. Partner vám bude stále dávať najavo, ako vás veľmi potrebuje a ako si vás váži. Aj pre nezadané sú tu dobré správy. Tento rok si môžete nájsť stabilného partnera, stačí mať len oči otvorené. Vychutnajte si stretávanie s novými ľuďmi a užívajte si nové skúsenosti.

Peniaze

Na začiatku roka sa budú na vás valiť výdaje. Týkajú sa predovšetkým zábavy. V priebehu leta neuzatvárajte žiadne zmluvy, ak si nie ste niečím istí a nepožičiavajte peniaze. Aj ten najlepší priateľ vás môže sklamať a svoje peniaze už nikdy neuvidíte. Buďte obozretnejší, môžu vás stretnúť krádeže, kvôli ktorým by ste mohli prísť o peniaze i vecné predmety. Koniec roka sľubuje mierny finančný vzostup.

Zdravie

Ste náchylnejší na prechladnutie a nádchy, ktoré vám budú znepríjemňovať každodenný život. Po psychickej stránke na tom nebudete práve najepšie, čo sa môže prejaviť na fyzickom zdraví. Našťastie s príchodom leta vaše zdravie zaznamená posilnenie. V zime padne vhod nejaký protistresový program.

Ryby


Práca

Máte stále zamestnanie, ale začiatkom roka by sa mohlo všetko zmeniť. Zatúžite po novej profesii a skúsite zamestnávateľa, ktorý by viac zodpovedal vašim predstavám. Rok 2016 praje novým výzvam a ideálom uplatnenia sa pracovníkov a študentov na trhu práce. Získate väčší rozhľad a budete veriť svojim vlastným schopnostiam. Jednoducho v práci porastiete vyššie a zlepšíte si komunikačné a jazykové schopnosti. Premýšľate dlho o vlastnej činnosti, ktorá by vás živila. Rok 2016 vám bude priať. V júni môžete začať svoje sny naplno realizovať.

Vzťahy

Nezadané sa budú rozhodovať medzi dvoma potencionálnymi partnermi. Ryby, ktoré sú v dlhodobom vzťahu, nájdu v máji v spoločnosti svojho partnera pokoj a útechu v jeho náručí. Pozor, v septembri budú na vás číhať pokušenia, ktoré by mohli ohroziť trvalý vzťah. Nepodľahnite tomu, radšej sa naplno venujte partnerovi.

Peniaze

Zbytočné náklady a plytvanie by mohli zhoršiť váš finančný stav. Bude dobré, ak si budete viesť rozpis nákladov a výdajov. Pozitívny pre náhly prísun peňazí sa javí september, kedy to môžete skúsiť i v lotérii.

Zdravie

Vzpruha a odhodlanie niečo pre svoje zdravie urobiť vás v tomto roku neopustia. Skúste to s cvičením jogy, pilates alebo inou činnosťou, ktoré pomáhajú vyvážiť duševný, fyzický a emocionálny stav. Aj keď ide o pohyb, ktorý vás vôbec nelákal, keď ho skúsite, budete príjemne prekvapení jeho účinkami.

Baran


Práca

Po minuloročnom pracovnom úsilí prichádza pokojnejšie obdobie. Začiatok roku vám prinesie úspešný reštart v pracovnej činnosti, kedy sa dostaví uznanie za vašu prácu. V máji sa dostaví ocenenie, po ktorom ste tak túžili a rovnako aj študenti, ktorým sa podarí vybaviť si termíny skúšok na toto obdobie, môžu očakávať len úspechy.

Vzťahy

Bude to ako na hojdačke. Vaše city k partnerovi ochladnú, no neskôr Venuša priaznivo ožiarená Jupiterom prinesie pozitívny dopad do vášho života. Tí, ktorí mali doteraz problémy vo vzťahu, tak budú okúzlení náhlou zmenou v porozumení, upevnenia partnerstva. V auguste zase môžu prísť pocity odcudzenia, je však na každom z vás, ako sa s tým dokáze vysporiadať. Hľadáte pravú lásku? Tento rok ju stretnete.

Peniaze

Vaše financie si udržujú mierny vzostup. Aj keď spočiatku budete mať hlbšie do peňaženky, zmení sa to vo februári, kedy vám môžu zdvihnúť plat alebo si rozšírite zdroje príjmov. Ani nebudete vedieť ako, ale v máji pocítite ďalší príval peňazí. Oplatí sa niekam investovať alebo nájsť vhodné sporenie.

Zdravie

V januári vás môžu potrápiť náhle úrazy hlavy alebo migrény. Marec je ideálny na liečivé kúpele a wellness, kedy konečne vypnete a necháte na odborníkoch, aby sa o vás postarali. Tento rok je v znamení dobrodružstva, vyskúšate športy, na ktoré ste nikdy nemali odhodlanie. V decembri zbytočne neriskujte a radšej pribrzdite v odhodlaní.

Býk


Práca

Vybudujete si veľký rešpekt a úspechy pôjdu za vami. V marci sa nepúšťajte do konfrontácií, nebudete totiž v dobrej argumentačnej kondícii. Ďalšie mesiace prajú vašej iniciatíve a k úspešnému dokončeniu viacerých činností. V lete budete musieť ukázať i svoju prísnosť na ostatných, držte si každého od tela. Buďte otvorení novým nápadom.

Vzťahy

Môžete zažiť dlho očakávané lásky, váš partner bude konečne pripravený sa viac otvoriť. Budete podnikať spoločné aktivity s priateľmi a rodinou. V druhej polovici roku sa budete cítiť šťastnejšie, planéty vám prinesú okamžiky pre poznávanie nových blízkych ľudí a upevnení priateľstva. Chovajte sa pekne k svojmu partnerovi, koncom roku bude potrebovať viac taktu a asertivity.

Peniaze

Zhodnotia sa vám financie vyplývajúce z vašim investícií, poteší vás taktiež preplatenie dlžných faktúr. Budúcnosť sľubuje ziskové príležitosti. Ak si chcete kúpiť niečo veľké a drahé pre váš domov, smelo do toho, najlepší čas je na to v máji. V decembri moc neriskujte s financiami, dávajte si pozor, kam dávate svoje peniaze.

Zdravie

Vaša energia trochu stagnuje. Váš zdravotný stav bude vyžadovať viac pozornosti, hlavne krk a hrtan. Venujte sa cvičeniu a oslabenej imunite nedáte šancu. Od apríla sa vaše zdravie a energia výrazne zlepšia, doprajte si relaxáciu v máji a júni.

Blíženci


Práca

Pracovný entuziazmus bude stúpať, očakávajte na začiatku roka úspechy. V septembri pocítite veľkú podporu od nadriadených, ktorá bude mať pozitívny dopad nielen na vlastnú sebaúctu, ale i peňaženku. Študenti majú veľký potenciál vyniknúť. Ak sa zaoberáte myšlienkou zmeniť zamestnanie, môžete tak urobiť v októbri.

Vzťahy

Čaká vás milostné dobrodružstvo s neznámym mužom. Najlepší čas na romantiku sa javí v júni. V tomto období sa u nezadaných môže objaviť princ na bielom koni. Budete okúzlené zmenou porozumenia a upevnenia partnerstva. Tí, ktorí ešte nikoho nestretli, by mali byť trpezliví. Koncom roka si ich nájde vysnený princ.

Peniaze

Vaše financie zažijú na prelome januára a februára navýšenie. Môže to súvisieť s majetkom, ktorý vlastníte. Bude mať tendenciu k zvýšeniu hodnoty. Dávajte si pozor na neuvážené nákupy a možnosti investovania. V novembri sa vaša kúpna sila zvýši, tak si budete môcť dopriať konečne, čo vám srdce ráči.

Zdravie

Bujaré zábavy, ponocovanie a divoké diskotéky sa môžu prejaviť na vašom zdraví. Hrozí prechladnutie, chrípka, ale i vážnejšie choroby, ako napr. angína. Ak chcete posilniť imunitný systém, skúste viackrát navštíviť saunu alebo choďte na predĺženú prechádzku do lesa. Snažte sa viac odpočívať.

Rak


Práca

Kreativita vás posunie dopredu, čo sa prejaví v práci. Ak podnikáte, je načase rozhodnúť sa rozšíriť svoje aktivity za hranice. Tí, ktorí sú nezamestnaní, môžu nájsť prácu snov v prvej polovici roku. Nepreháňajte to a šetrite sily na prácu, ktorá vás bude čakať koncom roku. Môžete si občas dopriať chvíľu oddychu vo wellness alebo vám padne vhod odchod do zahraničia, z ktorého sa vrátite nabití novou energiou a pripravení pustiť a do svojej práce.

Vzťahy

Začnete si viac uvedomovať, že nikto nie je dokonalý, ani vaše vzťahy. Preto oceníte vzťah, ktorý máte a v ktorom sa vám nie všetko páči. Musíte si však uvedomiť, že mnohí majú oveľa horšie problémy. Tí, ktorí nemajú partnera, by mali mať trpezlivosť v záležitostiach týkajúcich sa lásky v tomto roku. Dobré podmienky k náhodnému zoznámeniu sa vytvoria koncom roku. Manželstvá tento rok prežijú krízu a ukáže sa ich sila lásky.

Peniaze

Rok praje veľkým investíciám. Svoje sny o finančnej slobode si môžete premeniť v júni a októbri. Koniec roku sa vám bude zdať konzervatívny. Neutrácajte peniaze, môžete nepríjemne naletieť nečestným ľuďom.

Zdravie

Vaše zdravie bude prekvitať. Hlavne vtedy, ak budete dodržiavať pravidelnosť pre činnosť a následne odpočinok. Menšie problémy môžete pocítiť v treťom až piatom mesiaci. Dajte prednosť zdravému jedálničku a pravidelnému pohybu. Vyberte si cvičenie, ktoré vám bude robiť radosť.

Lev


Práca

Výsledky prekročia svoje najoptimistickejšie očakávania. Vaša profesijná činnosť vám prinesie uspokojenie a možno zvýšenie platu alebo povýšenie. Situácia bude priať zvlášť tým, ktorí pracujú ako nezávislí samostatne rozhodujúci pracovníci alebo na vedúcich pozíciách. Nie ste v práci spokojní? Choďte za svojim snami, dajte výpoveď a pustite sa do toho, čo ste vždy chceli robiť. Odhodlanie a vytrvalosť vám nebudú chýbať.

Vzťahy

S partnerom si užijete viac vášne ako inokedy. Osoby bez partnera by si mali konečne ujasniť, koho vlastne hľadajú, aký by mal byť, popr. jeho výzorové charakteristiky. Jedine vtedy, ak budú mať ujasnené, koho chcú, nájdu to, čo hľadajú. K prekonaniu problémov, ku ktorým môže dôjsť vo vzťahoch do cesty, buďte istejší. Celý rok dáva predpoklady k dosiahnutiu harmónie vo vzťahoch a priateľstva.

Peniaze

Budete prejavovať odvahu riskovať a zvyšovať svoje príjmy, ako by ste mali čakať, že k vám prídu sami. V máji pocítite zvýšenie príjmov, čo sa prejaví na pocitoch väčšieho sebavedomia a väčšej miery zodpovednosti samých za seba.

Zdravie

Budú sa striedať obdobia náhleho rozmachu síl s úbytkom energie, intenzívne cvičenie by to mohlo napraviť. Neprepadnite úzkosti, ktorá sa ľahko môže prejaviť na fyzickom zdraví. Zatiaľ čo november a december budú ideálnymi mesiacmi na odpočinok, júl a august môžete prežiť v plnej akčnej sile cestou za dobrodružstvom

Panna


Práca

Nový rok vás privíta priaznivou možnosťou zmeniť svoje zamestnanie v rámci rovnakého odboru. Tieto zmeny budú pozitívne. V priebehu roku už nebudete mať potrebu nič meniť, nebude vám chýbať pracovné nadšenie a úsilie. V profesijnej oblasti sa vám bude dariť, prácu, ktorá vás veľmi baví, vám môžu všetci závidieť.

Vzťahy

Nevyriešené veci v rodine vás dobehnú tento rok. Opäť sa objavia tentokrát v máji, neodkladajte problémy a ukončite ich. Partnerské vzťahy prechádzjú skúškou trpezlivosti a taktu. Taktiež ak sa nebudú určité veci riešiť, môžu stroskotať. Koniec roka bude konečen pozitívny, čaká vás radostný pôžitok.

Peniaze

Tento rok bude pre vás prosperujúci. Najprínosnejší bude aríl a máj, kedy môže nastať zvýšenie platu. V lete však prídu nečakané výdaje pre domácnosť a vyššie náklady na bývanie. Čas na dovolenku si naplánujte do augusta, lepšie si ustrážite svoje prostriedky pre svoju zábavu.

Zdravie

Panny narodené v prvej dekáde znamenia (23.8 - 1.9) by mali počítať so žalúdočnými problémami, u ostatných bude v apríli v ohrození krvná cirkulácia, čo vyrieši pravidelný pohyb. V marci sa uzdravíte, v lete budete sršať nekonečnou energiou a budete si užívať aktívne letné dni.

Váhy


Práca

Mali by ste si usporiadať profesionálne a osobné problémy na pracovisku. Naučte sa ich oddeľovať a vychádzať s kolegami. Pozor na veľké zmeny, radšej robte drobné kroky. Ak sa budete sústrediť na pracovné ciele, môžete docieliť výrazné úspechy v júli a novembri.

Vzťahy

V roku 2016 bude pokračovať vážny vzťah, ktorý vám začal v minulom roku. Spoznáte množstvo nových ľudí, z ktorých sa stanú vaši kamaráti. Váš partner vám bude venocať väčšiu pozornosť a podporu viac než obvykle. Ešte predtým bude potrebné vytvoriť predpoklady pre hlboký vzťah, čo znamená prijatie vzájomnej zodpovednosti zo spoločného šťastia.

Peniaze

V prvých mesiacoch miniete veľa peňazí, ani nebudete vedieť ako. V lete však príde príjemné oživenie rodinného rozpočtu, taktiež niekto môže uzavrieť výhodnú dohodu s ľuďmi spojenými zo sveta financií. V auguste nerealizujte svoje finančné plány, pristúpne k nim až od septembra.

Zdravie

Tešte sa z dobrého duševného zdravia, vzťahov s rodinou a harmónie v domácnosti. Dáte prednosť pohybu na čerstvom vzduchu, čo bude dobré pre svalový tonus a pocit duševnej rovnováhy. Stuhnuté svalstvo uvoľníte v bazéne alebo vírivke. Máte citlivú pleť, preto nezabúdajte na používanie opaľovacích krémov s vyšším ochranným faktorom.

Škorpión


Práca

Toto obdobie znamená pre vás obratnosť a vysoký výkon. Planéta Urán môže priniesť isté náhle okolnosti, ktorým sa budete musieť v práci prispôsobovať. Niektorým bude zase ponúknuté iné pracovné miesto. V tomto roku máte tendenciu sa stýkať s podnikateľmi a finančníkmi. Mali by ste však ubrať plyn a vyhýbať sa zbytočným konfrontáciám.

Vzťahy

Pre škorpiónov je naznačená stabilita vo vzťahoch a zvýši sa vám okruh priateľov. Osoby bez partnera urobia prvý pokrok v rozhodnutí nájsť si partnera pre celý život. Budú mať šťastie pri výbere partnera a ak ste už vo vzťahu, môžete zažiť viac šťastia a intimity. Tento rok bude obdobím spoločného cestovania a ostatných činností.

Peniaze

Mali by ste sa riadiť väčšou opatrnosťou, kam svoje peniaze investovať. O vaše finančné záležitosti bude potrebné sa postarať už od začiatku roku a prijať preventívne opatrenia. V druhej polovici roku môžete maximalizovať vás zisk zo vzdialených zdrojov.

Zdravie

Vážnejšie choroby vás nestretnú, no mali by ste si dávať pozor na zvýšený stres. Naučte sa relaxovať a robiť si pravidelné prestávky. Tento rok môžu ohroziť drobné pády a poranenia nôh. Od septembra budete plní energie a vaše sebavedomie bude rásť.

Strelec


Práca

Hrozia vám menšie konflikty s kolegami, nenechajte sa negatívne ovplyvňovať. Neskôr sa vzťahy na pracovisku zlepšia, dokonca si budete lepšie rozumieť aj so šéfom, čo vám môže priniesť úspech. Vaša profesijná činnosť vám prinesie veľké uspokojenie a radosť a možno i povýšenie.

Vzťahy

Rodinná situácia môže začiatkom roku prejsť zmenami. Kvôli nedostatku komunikácie môžu vznikať konflikty, je dôležité vyhnúť sa nezhodám a zachovať harmóniu v rodine. Pozitívny pre vašu lásku je január a obdobie leta.

Peniaze

V zamestnaní všetko funguje tak ako má a podnikanie prináša aj naďalej ovocie. Od marca môže nastať zvrat k zhoršeniu tohto statusu z dôvodu zníženej prosperity zamestnávateľa. Zachovajte chladnú hlavu, odpor by vás zbytočne vyniesol do nepopulárnej pozície. Situácia s peniazmi by sa mala do konca roku upraviť sama.

Zdravie

Rozmaznávajte sa liečivými bylinkami, ktoré vám padnú vhod v chladnom počasí, kedy môžete mať oslabenú imunitu. V máji budete vnútorne i navonok vyžarovať pozitívnu energiu. Budete aktívni, no zároveň si doprajete zvýšenú regeneráciu v podobe wellness procedúr.

Kozorožec


Práca

Dôsledné plánovanie vám pomôže dosiahnuť ciele. Na začiatku roku budete síce cítiť neistotu, čo sa týka vášho výkonu. Bude sa vám zdať, že je to nad vaše sily. Stačí sa len obrniť trpezlivosťou a vytrvalosťou a svoje aktivity môžete dokončiť úspešne. Vďaka zodpovednosti a zmyslu pre povinnosť získate uznanie za svoje úspechy.

Vzťahy

Nezaškodí vám prehlbovanie vzájomnej dôvery s partnerom. Je ideálna doba na posilnenie vzťahu. Pracujte na ňom a vypočujte si potreby partnera. Čaká vás krásne romantické leto a tí bez partnera zase môžu očakávať skvelé flirty, z ktorých sa môže vyvinúť ozajstná láska.

Peniaze

Rok 2016 vám prinesie množstvo skvelých príležitostí. Budete mať šťastnú ruku vo svojich obchodných transakciách. Aplikujte tieto sily tak, aby sa projekty úspešne premenili na realitu.

Zdravie

V januári sa poriadne oblečte, v opačnom prípade hrozia pohybové problémy. V marci využite liečivú energiu Neptúnu, môže vám stabilizovať zdravie. Kto bude mať už nejaké problémy, konečne odhalíte ich korene a pustíte sa do úspešnej liečby. V decembri máte zvýšené riziko prechladnutia nôh. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 03:18