StoryEditor

Tieto módne kúsky ženy milujú a muži nenávidia

23.11.2015, 04:00
Životný štýl
Existujú módne kreácie, nad ktorými muži zvyknú len nespokojne krútiť nosom a obzrú sa radšej iným smerom. Ktoré sem patria?

Ženská móda je veľmi pestrá a plná prekvapení. Neraz prináša modely, ktoré nás uchvátia svojou extravaganciou. Avšak často sa to prieči s tým, čo sa mužom na nás páči. Čo v módnom svete prestrelilo cez akékoľvek fantázie a vôbec nepotešilo mužov? Pozrite sa, ktoré módne vychytávky sa ocitli na popredných miestach v nemilosti mužského oka podľa divinecaroline.com.

Džegíny a legíny


Zatiaľ čo polovica opýtaných mužov nevedela, čo to vlastne sú džegíny, zhodli sa na jednom. Keď ich uvideli, len krútili hlavami. Uviedli, že sa im tento trend ani trošku nepáči. Džegíny sú vlastne legíny, ktoré sa snažia napodobňovať vzhľad džínov. Ktovie, či je to tým, že každá krivka je v tomto módnom kúsku vystavená na obdiv a teda aj neželané centimetre navyše. V každom prípade ženy ich milujú, lebo sa perfektne kombinujú a nikde netlačia. Určite sa ich nevzdávajte. Oblečte si ich k dlhšiemu topu a uvidíte, že rozdiel medzi džegínami a klasickými skinny džínsami drsnejšie pohlavie ani nepostrehne.

Nohavice s vysokým pásom


Aj keď na prvý pohľad vytvárajú dojem väčšieho pozadia, ako povedali muži, ženy vedia, prečo ich milujú. Je jedno, či ide o nohavice, sukňu alebo opasok zvýrazňujúci pás. Tieto módne kúsky vyčarujú nádherne štíhly pás, zvýraznia krivky a vytvoria postavu presýpacích hodín. Aj preto sa ich nechceme vzdať. To však muži zrejme nepochopia.

Neónové farby


Traja z piatich mužov uviedli, že tmavé oblečenie je oveľa zvodnejšie. Čierna farba sa považuje za klasiku, ktorou nič nepokazíme. Trendom bude snáď nestále a nikdy nepadne do zabudnutia. Je skvelá na rôzne príležitosti, či už sa ideme zabaviť do mesta alebo máme pracovné stretnutie. Kto by však vydržal stále v tmavých neutrálnych farbách? Je škoda zahaliť sa do pochmúrnej farby, keď sa občas môžeme rozžiariť vďaka módnym kúskom vo svetlejších farbách. Napríklad leto je ideálnym obdobím na nosenie oblečenia v neónových farbách, v ktorých vynikne opálená pokožka. To nám musia muži odpustiť.

Topánky v pánskom štýle


Najprv prišli balerínky, ktoré naše polovičky sotva dokázali predýchať a onedlho prišiel ďalší módny fenomén, s ktorým sa doteraz nestotožnili. Šnurovacie topánky inšpirované pánskym svetom. Tento kúsok patrí medzi módne trendy tohto roku, navyše, je pohodlný a skvele vyzerá. Aspoň podľa nás. Aj keď muži by nás radi videli v lodičkách alebo sexi vysokých čižmičkách. Sú krásne a ženské, no kto by v nich vydržal behať celý deň?

Gladiátorky


Ďalšou "antisexi" vecou, ktoré ženy poslednú dobu s obľubou nosia v lete, sú gladiátorské sandálky. Ženy ich považujú za veľmi pohodlné a trendy a vďaka páskam, ktoré smerujú takmer až ku kolenám, sú sexi. Muži to však vidia inak. Pásky sú podľa nich nepraktické, nedajú sa dobre dať dole, robia na nohách nevzhľadné červené odtlačky a navyše nohy celkovo opticky skracujú.

Háremové nohavice


Jedna z najhorších vecí, ktorá dokáže mužov poriadne odstrašiť. Háremové nohavice sú známe z prehliadkových mól a ich hlavnou propagátorkou je napríklad speváčka Gwen Stefani. Vyznačujú sa výrazne zníženou sedavou líniou. Ak končí až pri členkoch, ťažko ich rozoznáte od širokej maxisukne. Ich nositeľky si však nevedia vynachváliť, aké sú veľmi pohodlné. Mnohé ich považujú za veľký trend, no muži takéto nadšenie bohužiaľ nezdieľajú. Väčšina z nich sa zhodne na tom, že ženy v nich vyzerajú, ako by mali plienky. Na druhej strane je pravda, že háremové nohavice skutočne sedia len malému percentu žien. Väčšina mužov si stojí za svojim a považuje ich za asexuálne, keďže nevidia ladné krivky ženských bokov a stehná - vo výhľade im bránia nič nehovoriace záhyby látky. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 17:52