unsplash.com
StoryEditor

Najvášnivejšie dvojice znamení zverokruhu, medzi ktorými NIKDY nezhasne iskra

17.07.2021, 16:00
Životný štýl
Ktoré dvojice znamení vytvárajú medzi sebou nekonečnú vášeň? Medzi týmito znameniami prúdi jednoznačne silná chémia!

BARAN & LEV

Baran a lev majú tendenciu mať podobné vlastnosti, ako energickosť, nadšenie a vášeň. Majú rovnakú chuť do života a to ich čarovným spôsobom spája. Medzi týmito dvoma znameniami to nikdy neprestane iskriť.

BÝK & VÁHY

Obidvaja pripisujú lojalite a stabilite rovnakú váhu a zdieľajú identický názor na životné hodnoty. Býci majú ochrannú a starostlivú povahu a to váhy nesmierne priťahuje. Váhy majú zasa tendenciu starať sa o druhých a to sa býkovi páči. Medzi týmito dvoma znameniami vzniká  puto, ktoré prerastá do silnej vášne, ktorá len tak ľahko neodpadne. 

RAK & RYBY

Bezvýhradne sa navzájom podporujú a povzbudzujú. Majú podobné povahy, sú lojálni, citliví a majú medzi sebou dokonalé porozumenie, preto niet pochýb, že je medzi nimi silná chémia. 

PANNA & KOZOROŽEC

Tieto znamenia majú rovnaký disciplínovaný prístup k životu a pred všetkým uprednostňujú svoju rodinu. Jeden na druhom tieto vlastnosti milujú, doslova ich vie nadchnúť, keď niečo také jeden pre druhého spraví. Je medzi nimi silná vášeň a iskra, sú to dve mocné znamenia, ktoré vedia ako dosiahnuť medzi sebou tú správnu rovnováhu. 

STRELEC & VODNÁR

Strelci sú blázniví, no vodnári ešte viac. Preto to týmto dvom znameniam perfektne klape aj v posteli. Obaja sú dobrodružní a vedia si užívať život plnými dúškami. Ešte lepšie, keď si ho užívajú spoločne. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 14:05