profimedia
StoryEditor

Známe osobnosti, ktoré sa narodili vo vašom znamení. Pozrite sa, čo máte spoločné!

09.07.2021, 20:00
Životný štýl
O charakteristike svojho znamenia už zrejme tušíte. Viete však, kto sa narodil v rovnakom znamení ako vy?

Baran

Z ľudí narodených v tomto znamení vyžaruje energia a vitalita. Rýchlo sa učia nové veci a vďaka svojmu pozitívnemu prístupu sú obľúbení v spoločnosti. Mnoho z nich je však často príliš tvrdohlavých, čo dokáže vo vzťahu narobiť neplechu. Na druhú stranu, rodina je pre nich nesmierne dôležitá a obetujú pre ňu prvé aj posledné.

V tomto znamení sa narodili spevácke divy ako Lady Gaga či Mariah Carey, ale aj Elton John či herečka Keira Knightley. 

Býk 

Toto znamenie sa vyznačuje tichou silou. Nepotrebuje sa javiť ako veľké zviera, no napriek tomu v sebe Býci skrývajú silu, o ktorej ich okolie často aj netuší. Na týchto ľudí sa môžete spoľahnúť v dobrom aj v zlom - obzvlášť, keď si získate ich pozornosť. Striedajú sa však u nich fázy introvertnosti s extrovestnosťou, a tak sa im je z času na čas ťažké prispôsobiť. 

V znamení Býka je aj samotná kráľovná Alžbeta, ktorá je známa tým, že je ''tvrdou, no milou'' panovníčkou. Práve ona je skvelým vyobrazením tohto znamenia, no ak by vám to nestačilo, v tomto znamení sa narodil aj ikonický Al Pacino, sexi Channing Tatum či krásna herečka Michelle Pfeiffer. 

Blíženci

Blíženci sú považovaní za premenlivé znamenia, ktoré v sebe majú dve odlišné osobnosti. Často sa stretávajú s vlastnými rozpormi a ich prudké zmeny nálady vie ustáť len málokto. Napriek tomu sú však väčšinou mimoriadne obľúbení a kvôli ich humoru, ale aj úprimnosti. Pre ňu sú tiež považovaní za skvelých priateľov. 

Medzi Blížencov sa radí aj jedna z najkrajších žien, Angelina Jolie, ale aj mnoho topmodeliek ako Naomi Campbell, Heidi Klum či Adriana Lima. Z mužského pohlavia Blížencov zastupuje Shia LaBeouf či Paul McCartney.

Rak

Ľudia narodení v znamení Raka sú mimoriadne starostliví, citliví a rodinne založení. Napriek tomu však v sebe majú vnútornú silu, vďaka ktorej dosiahnu to, čo si zaumienia. Raci sú obvykle plní energie, duchaplnosti a kreatívnych myšlienok. Neuspokoja sa s tým, že sú rovnakí ako ostatní - a snažia sa byť výnimoční. Niekedy až príliš. 

V znamení Raka je narodený vizionár Elon Musk, či známe celebritné tváre ako Selena Gomez, Sofia Vergara alebo už zosnulá princezná Diana. Z hercov má u Rakov zastúpenie Meryl Streep či Tom Hanks.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 17:45