pexels.com
StoryEditor

Prečítajte si svoj horoskop na mesiac JÚL: Čo čaká VAŠE znamenie?

06.07.2021, 15:00
Životný štýl
Ako sa vám bude tento mesiac dariť, na základe vášho znamenia zverokruhu?

BARAN

Sústreďte sa na významné premeny vo svojom živote, teraz je na to ten správny čas. Vyskúšajte niečo nové, to, čo je vášmu srdcu blízke a na čo už dlho myslíte. Pokiaľ ste doteraz nevedeli niečo dlho vyriešiť, teraz to zvládnete ľavou zadnou. Pripravte sa aj na drobné nezhody vo vašom súkromnom živote, no nebudú príliš dlho trvať. Pozor na vaše zdravie, nepreháňajte to s tými premenami, doprajte si aj kľud.

BÝK

Už sa nenechajte stresovať prácou a povinnosťami, vychutnajte si voľný čas a kľud. Vyberte sa niekam na výlet s vašimi priateľmi, prospeje to vášmu psychickému zdraviu. Vaša spokojnosť sa neskôr odrazí aj v pracovnom nasadení, prinešie to úžitok a budete oveľa schopnejšia a motivovanejšia vrátiť sa naspäť do nasadenia po zrelaxovanom dni. Zamerajte sa na vašu psychickú pohodu a snažte sa nevpustiť príliš veľa stresu do vášho života. 

BLÍŽENCI

Prestaňte sa neustále prispôsobovať ostatným. Urobte vo svojom živote zmenu a aspoň raz myslite konečne aj na seba. Či už v práci, alebo v osobnom živote, prejavte sa a povedzte otvorene svoj názor. Môžete z toho len profitovať, no pozor, nebuďte prehnane premotivovaná a akčná. S partnerom si vyčleňte čas iba na seba, v posledných dňoch ste jeden druhého mierne obchádzali a venovali sa prevažne kariére, je čas to zmeniť a pridať vášmu vzťahu vášeň a dopriať si rozptýlenie od stresového pracovného života. 

RAK

Tento mesiac bude pre vás veľmi úspešný, čo sa týka kariéry. Vaše stanovené plány v sa podaria nad očakávania a môžete očakávať v práci aj pozitívne prekvapenie. Pri tomto pracovnom nasadení môžete svoj súkromný život odstaviť jemne na druhú koľaj, čo vám môže váš najbližší okruh ľudí neskôr vyčítať. Musíte si udržať chladnú hlavu a myslieť v prvom rade na seba, no samozrejme vášmu partnerovi, rodine a priateľom vysvetlite, že sa musíte sústrediť momentálne na kariéru, dôležitá je komunikácia, aby ste predišli zbytočným hádkam. Môžete byť tento mesiac prepracovaná, preto nezabúdajte na dostatok tekutín a vitamínov, aby sa to neodrazilo na vašom zdraví. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 01:15