profimedia
StoryEditor

Osudová príťažlivosť! Týmto znameniam to vo vzťahu funguje NAJLEPŠIE

30.06.2021, 06:00
Životný štýl
Tieto znamenia k sebe jednoducho patria. Nájdete sa medzi nimi aj vy s partnerom?

VODNÁR & BLÍŽENCI

Vodnári a blíženci majú podobné extravagantné osobnosti. Vnímajú svet zakaždým s humorom a smiechom, v ich vzťahu nie je jednoducho nikdy nuda, pretože majú vždy čo robiť. Obidve znamenia si veľmi vážia súkromie a svoj kľud, preto vedia jeden druhého perfektne pochopiť. 

RAK & BÝK

Raci sú oddaní svojim rozvrhom a plánom. Hlboko im záleží na ich pracovných záväzkoch a hľadajú niekoho, kto dokáže pochopiť ich ciele a ambície. Býci sú veľmi podobní Rakom. Zameriavajú sa na pohodlie a nápadne sa venujú aj svojmu profesionálnemu a osobnému životu. Tieto dve znamenia nepochybne tvoria dobrý pár, pretože sa zameriavajú na dosiahnutie stabilných a bezpečných vzťahov.

BARAN & STRELEC

Barani a strelci, známi svojou dobrodružnou a milujúcou povahou, sa rodia jeden pre druhého. Aj keď obidve tieto slnečné znamenia nemožno obmedziť, vedia sa zabezpečiť tak, aby mal každý svoje súkromie. Keď sú však spolu, majú veľa spoločnej zábavy a vzrušujúcich zážitkov, na ktoré si vždy s radosťou zaspomínajú.

ŠKORPIÓN & LEV

S rovnakou prudkosťou môžu škorpióni a levy dokázať všetko, na čo si myslia. Ich neúnavná vášeň a dominantné osobnosti tiež pomáhajú vyvážiť ich aroganciu a emocionálnu nevedomosť, preto sa k sebe tieto znamenia perfektne hodia. 

VÁHY & BLÍŽENCI

Váhy aj blíženci si užívajú spoločnosť toho druhého. Spoločne si navzájom pomáhajú rásť a navzájom sa motivovať, aby dosiahli úžasné veci. Okrem toho, že sú romanticky prepojení, vytvárajú aj silné intelektuálne spojenie, ktoré ich udržuje neustále v pokoji a kľude. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 22:30