dreamstime
StoryEditor

Presnejší než horoskop! Čo o vás prezradí deň, v ktorom ste sa narodili?

27.06.2021, 14:15
Životný štýl
Už naše staré mamy verili, že v deň, kedy sme sa narodili, hovorí o našej povahe viac, než by sme verili. Je to skutočne tak?

Pondelok

Ľudia narodení v pondelok sú považovaní za citlivé, intuitívne a romantické duše. V skutočnosti to však spoznajú len tí najbližší, nakoľko si svoj imidž strážia. Už odjakživa túžia po pravej láske, ktorá ich bude sprevádzať celý život, a tak sú pre nich krátke dobrodružstvá skôr tabu než realitou. Rodina je na prvom mieste, no ani zďaleka sa nedajú považovať za ľudí, ktorí nie sú spoločenskí. Svoj život majú v rovnováhe, a tak, ako si vedia užiť svoje pohodlie doma, sa vedia preukázať aj v spoločnosti. 

Utorok

Utorkové deti sú považované za silné osobnosti. Už odjakživa ovplývajú veľkou energiou, ktorá im umožňuje dosiahnuť veľké veci. Vedia byť úspešní v akomkoľvek smere, pre ktorý sa rozhodnú, no faktom je, že často svoj potenciál nenapĺňajú. Ľudia narodení v tento deň sú totiž netrpezliví a všetko chcú mať hneď naraz. To je často sprevádzané výbušnou povahou, ktorá im spôsobuje komplikácie najmä na pracovisku a v osobných vzťahoch.

Streda

Ak ste sa narodili v stredu, hviezdy vravia, že patríte medzi mimoriadne inteligentných ľudí so skvelými komunikačnými schopnosťami. Na veciach dokážu títo ľudia mimoriadne tvrdo pracovať aj tým, že vedia dobre odhadnúť ľudí. Väčšina ''stredajších'' ľudí má introvertnú povahu, no po tom, čo ich spoznáte, zistíte, akými kvalitami ovplývajú. A že ich nie je málo. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 12:47