shutterstock
StoryEditor

Dávajte si pozor! TOTO sú najnebezpečnejšie znamenia zoradené podľa astrológov

25.06.2021, 18:00
Životný štýl
Najnebezpečnejšie a nejbezcitnejšie znamenia, zoradené podľa astrológov.

Tieto znamenia by ste nemali v žiadnom prípade zbytočne provokovať. Sú totižto nekontrolovateľné a v záchvate zúrivosti nebudú dvakrát premýšlať nad tým, či svojimi slovami a činmi niekomu ublížia. 

Každé znamenie má svoju temnú a zlú stránku. Je to mix pozitívnych a negatívnych vlastností, ktoré tvoria a formujú samotné znamenie. Niektoré znamenia majú ale oveľa nebezpečnejšie vlastnosti ako tie ostatné. Nájdete sa medzi nimi aj vy?

BÝK

Býci chcú byť najlepšími vždy a vo všetkom, za každých okolností. Chcú vynikať z davu a pokiaľ vidia a cítia, že ich niekto predbehol, alebo sa o to aspoň pokúša, nevedia to prekusnúť. Urobia všetko preto, aby ich prevýšili a aby im prvú pozíciu zobrali. Jednoducho, býci vedia ísť aj cez mŕtvoly.

RAK

Raci sú vášniví a senzitívni. Vedia sa tak veľmi rozvášniť a rozhorčiť nad určitými vecami, že nad sebou strácajú kontrolu a takisto aj nad svojimi činmi, čo môže im, alebo ich blízkemu okoliu veľmi uškodiť a ublížiť. 

ŠKORPIÓN

Škorpióni sú známi tým, že majú agresívnu povahu. Nevedia ovládať svoje emócie, pokiaľ ich niečo, alebo niekto rozhodí, sú neovládnuteľní. Toto znamenie by ste nemali v žiadnom prípade dráždiť, pretože následky môžu byť fatálne. 

RYBY

Ryby patria medzi najcitlivejšie a najkrehkejšie znamenia, no nedajte sa týmito vlastnosťami zmiasť. V živote chcú byť úspešnými a urobia pre to všetko. Spokojnosť a šťastie je pre nich prvoradé a vždy si nájdu hocijakú cestu, aby to dosiahli. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 02:18