dreamstime
StoryEditor

Chudnutie vám nepomôže! Ako sa KONEČNE zbaviť celulitídy natrvalo?

20.06.2021, 20:00
Životný štýl
Prekliatie žien. Pomarančová koža, nepekné jamky, mäkká, hrboľatá. Aj to sú prívlastky, ktoré sa týkajú večného problému - celulitídy.

Kate Moss

Kate prijíma antioxidanty vo forme bieleho čaju. Navyše spája to s lecitínom z vajec a sóje. Nezabúda ani na niektoré esenciálne mastné kyseliny z orechov a semien.

Jennifer Lopez

Slávna speváčka miluje špenát (zdroj lecitínu), ktorý jedáva kedykoľvek, či už na raňajky, obed a večeru, keď potrebuje prílev energie. J-Lo má tiež v obľube ľanové semená, citrusové plody, ľadový šalát a olivový olej - všetky potraviny, ktoré jej dodajú celý rad živín potrebných na boj proti celulitíde.

Claudia Schiffer

Claudia získava lecitín z pravidelného pitia paradajkovej šťavy a antioxidanty zo zelených a bylinných čajov. Súčasťou jej jedálnička je veľa citrusových plodov a avokádo a losos, ktoré jej zabezpečujú dostatok esenciálnych mastných kyselín.

Cameron Diaz

Cameron dáva prednosť zeleninovej polievke. Ráno si dopraje chvíľku pohody pri zelenom čaji.  

Jennifer Aniston

Jennifer jedáva veľmi veľa esenciálnych mastných kyselín vo forme orechov, semien, repkového oleja a čerstvého tuniaka. Aj preto sa môže pochváliť skvelou postavou, ktorú jej mnohí závidia.

Priatelia celulitídy


Týmto potravinám sa vyhýbajte oblúkom:

  • Cukor
  • Alkohol
  • Nasýtené tuky - maslo, červené mäso
  • Plnotučné mliečne výrobky
  • Priemyselne spracované potraviny
  • Slané občerstvenie - sušienky, solené arašidy, atď
  • Biele cestoviny, ryža, chlieb, polievky v sáčku a konzerve
  • Umelé prísady a sladidlá

Nepriatelia celulitídy


Biele mäso, špenát, zeler, sója, fenikel, ľadový šalát, fazuľa, ryba - hlavne čerstvý tuniak a losos, bobule, cibuľa, orechy, ovocie, vajcia, ovsené vločky, celozrnné pečivo a cestoviny, prírodné mliečne výrobky, bylinkový čaj, zelený čaj, biely čaj, granátové jablká, mrkva, papriky, paradajky, karfiol, citrusové plody, brokolica, avokádo.

Jedálniček nájdete na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 02:09