dreamstime
StoryEditor

Mesiac narodenia o vás prezradí viac než horoskop. Pozrite sa, čo o vás hovorí!

09.06.2021, 15:55
Životný štýl
Vedeli ste, že aj mesiac, v ktorom ste sa narodili, má čo povedať o vašej osobnosti?

September

Ženy, ktoré sú milé a milujú disciplínu. Ak im ublížite, budú si to pamätať navždy. Od niektorých z nich dokonca môžete čakať sladkú pomstu. Sú sebavedomé a uvedomujú si svoju hodnotu, no napriek tomu im dobre padne, ak ich ich polovička z času na čas obskakuje a vyznáva lásku. V tom prípade sa vedia odmeniť a zmeniť na tie najlepšie ženy, aké ste kedy poznali. 

Október

Ženy so silným charakterom. Nikdy pred nikým neplačú, avšak sú plné emócií. Všetko sa snažia vyriešiť v prvom rade samy so sebou. Veria v silu racionality a tým pádom nestresujú pre situácie, ktoré nastávajú. Okrem iného sú tak skvelou oporou svojim priateľom. Tých si ale získavajú ťažko - neveria len tak niekomu. Keď už však začnú, jedná sa o priateľstvo alebo lásku na celý život.

November

Dámy narodené v novembri ľahko spoznajú, ak im klamete. Sú vždy o krok vpred. Nikdy sa s nimi nehrajte, ich inteligencia totiž dokáže predvídať každý krok. Tieto ženy nemajú rady detinské hádky, práve naopak. Veci riešia rozumne, v pokoji a máte pri nich istotu, že vám vždy povedia pravdu a nebudú vám nikdy klamať. 

December

Ženy narodené v decembri dokážu byť veľmi netrpezlivé. Aj napriek tomu na konci vždy vyhrajú. Dokážu vám zdvihnúť náladu a majú srdce plné lásky. Ich premenlivá povaha však zaručuje, že sa ich nálady budú meniť ako aprílové počasie. Keď sa naučíte chápať ich ''systému'', zistíte, že v skutočnosti nejde o nič zložité a nepríjemným útokom sa budete môcť vyhýbať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 17:29