dreamstime
StoryEditor

Mesiac narodenia o vás prezradí viac než horoskop. Pozrite sa, čo o vás hovorí!

09.06.2021, 15:55
Životný štýl
Vedeli ste, že aj mesiac, v ktorom ste sa narodili, má čo povedať o vašej osobnosti?

Január

Dámy narodené v tomto mesiaci sú konzervatívne a vážne. Sú tiež veľmi ambiciózne. Dokážu byť veľmi kritické a vyhýbajú sa rozprávaniu o svojich pocitoch. Keď ich však bližšie spoznáte, pocítite to, akými skvelými spoločníčkami vedia byť a väčšina ľudí hneď pochopí, že januárové ženy sa jednoducho oplatí mať v živote. Môžete sa s nimi zblížiť najmä vtedy, ak máte rovnaký pohľad na život.

Február

So ženami narodenými vo februári musíte mať trpezlivosť. Po čase však uvidíte, že to stojí za to. Sú nielen priateľské a verné, ale zároveň dobrosrdečné a dali by vám z prvého aj posledného. Sú veľmi romantické a často menia svoje nálady. Väčšina ľudí ich nechápe, nakoľko myslia abstraktne. Napriek tomu sa však nedajú zlomiť a idú si stále za svojim. Pozor, keď im ublížite, odpúšťajú naozaj veľmi ťažko.

Marec

Charizma a šarm sú špecifickými vlastnosťami pre ženy narodené v marci. Sú oddané, lojálne a v neposlednom rade zaujímavé osobnosti. Aj keď vám rýchlo dokážu pomotať hlavu, faktom je, že ony samy majú problém zamilovať sa - a kým sa dostanete do ich srdca, chvíľu to potrvá. Po tom, čo ženu narodenú v marci získate, však pochopíte, že to stálo za to.

Apríl

Žena narodené v apríli dokážu nadviazať komunikáciu s kýmkoľvek. Sú odjakživa spoločenské tvory a byť extrovernou majú jednoducho v krvi. Ak ich však uvidíte naštvané, utečte. Dokážu si totiž stáť za svojim a o pravdu sa budú biť do posledného okamihu. Ak sa do ženy narodenej v tomto mesiaci zamiluje muž, bude najšťastnejším mužom na planéte, no musí rátať s temeperamentným vzťahom.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 19:07