shutterstock.com
StoryEditor

Krásne ploché bruško už za dva týždne. Všetko vďaka JEDNÉMU cviku!

04.06.2021, 16:00
Životný štýl
Nebudeme si klamať - bruško je najčastejšou problémovou partiou nás žien. Ako sa ho zbaviť čo najrýchlejšie?

Spodné bruško trápi nejednu z nás. Bohužiaľ, to, kde priberáme, máme geneticky podmienené a zmeniť to nemôžeme. Napriek tomu však môžeme postavu vyformovať tak, aby sme dosiahli vysnívaný efekt. Samozrejme, je potreba preto niečo obetovať. 

Univerzálny cvik 

Väčšina cvikov je zameraná na konkrétnu partiu tela. Pri brušku je hneď niekoľko častí, na ktoré sa pri cvičení môžete zameriavať. Spodné bruško, horné bruško, šikmé svaly.. možností je habadej.

Ak však chcete univerzálny cvik, ktorý vám pomôže vytvarovať celé bruško, je na čase skúsiť obrátené skracovačky v sede. Sadnite si na zem, nohy pokrčte v kolenách a zdvihnite zo zeme. Lýtka majte vo vodorovnej polohe, snažte sa ich držať vo výške kolien. 

Trupom sa priťahujeme k nohám. Keď sa vraciame do neutrálnej pozície, nohy vyrovnáme a opäť nastáva skracovanie. Nezabúdame na správne dýchanie, ktoré vám pomôže zachovať stabilitu a zároveň vám mierne uľaví od bolesti. Na to, aby mal tento cvik efekt, je potrebné zopakovať minimálne tri série po 30 sekúnd. Každý deň si môžete pridávať pár sekúnd navyše. 

Strava je základ 

Aby ste dosiahli efekt čo najskôr, je potrebné, aby ste urobili menšie zmeny aj v jedálničku. Na mastné, vyprážané jedla či slané snacky na istý čas zabudnite. Už po dvoch týždňoch budete badať rozdiel, sľubujeme! Dôležitý je však aj pravidelný pitný režim - minimálne 2 litre vody denne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. apríl 2024 13:15