unsplash.com
StoryEditor

Veľký erotický horoskop: Pozrite sa, ktoré znamenia to vedia v posteli ROZTOČIŤ!

24.05.2021, 18:00
Životný štýl
Vedeli ste, že to, akí sme v posteli, závisí aj od nášho astrologického znamenia?

Váhy

Sú aktívne základné vzdušné znamenie. Ich znamenie ovplyvňuje číslo 6 a Venuša, vládkyňa krásy, lásky, manželstva a umenia. Sú spoločenskí ale dobre sa cítia aj v overenom partnerskom zväzku. Pri nových známostiach môžu pôsobiť dojmom, že sa nemôžu rozhodnúť, či sa chcú milovať a či nie. Má živú erotickú fantáziu a intuíciu. Dokáže majstrovsky použiť ruky i ústa.

Škorpión

Je pasívne pevné vodné znamenie, ktoré ovláda nevypočítateľné Pluto. Na tele ovláda panvovú oblasť. Tají v sebe búrlivé vášne a je schopný hlbokých citových a erotických zážitkov. Ich erotogénne zóny sú pohlavné orgány, konečník a aj celý povrch pokožky. Využíva hračky, ktorými môže obohatiť svoju sexuálnu aktivitu. V mladosti horlí za milovanie po celý deň a každý deň. Škorpión je nenásytný a ide priamo na vec. Je najzmyselnejším zo všetkých znamení a neexistuje extrém, ktorý by nechcel preskúmať. Jeho predohra je krátka a prudká. Nepotrebuje žiadne zvláštne naladenie ani atmosféru.

Strelec

Je aktívne premenlivé ohnivé znamenie.  Oheň sa u nich prejavuje vo vyzretej forme a energii. Charakterizuje ho otvorenosť a úprimnosť. Najradšej by sa milovali pod hviezdami. Sú to lovci rozkoše. Keď partnera dostanú, strácajú záujem o rutinu. Neskrýva to, čo chce. Na sex má rada prírodu, tiché miesto, stan, pláž. Hľadá nehu a chápavého partnera. Neznáša rutinu a nudného milenca. Niekedy si z neho vystrelí a vychutnáva, ak on stratí nad sebou kontrolu. Strelkyňa rada všetko nové, vzrušujúce, nečakané a rada improvizuje.

Kozorožec

Kozorožec je základné a zemné, čiže vecné znamenie.  Jeho zodpovednosť je tak veľká, že mu znemožňuje spontánnu radosť. Keď sa uvoľnia a vžijú do sexu majú radi dominantné polohy a energickejšie pohyby. Sú to nerozmaznávané deti zimy a skôr sa čudujú, keď je chvíľu teplo. Kozorožec potrebuje stálu partnerku, inak sa nedokáže pri milovaní úplne uvoľniť. Snaží sa dokonale kontrolovať vždy a všade, väčšinou i v posteli. Monogamia mu vyhovuje. Sex nechápe ako hru plnú fantázie, ale berie ho prakticky. Je pre neho rituál, cez ktorý môže uvoľniť vnútorné napätie. 

Vodnár

Je pevné vzdušné znamenie, nad ktorým panuje aj prekvapivý Urán s darom šiesteho zmyslu. Uznáva nekonvenčné priateľstvá a často aj nekonvenčné erotické postupy. Nebránia sa experimentom. Patria k aktívnejším znameniam s filozoficko - intelektuálnou prevahou. Žena Vodnárka sa obáva sexuality zo strachu oddať sa druhému a byť na ňom akokoľvek závislá. Nechce stratiť samu seba a uviaznuť v područí iného. O to väčšie sú však jej erotické sny a fantázie. Je veľmi vyberavá a náročná. Sex má spojený s láskou a ideálnym partnerom.

Ryby

Je pasívne premenlivé vodné znamenie. Rybky hľadia na svet zasnenými očami. Sú súcitné uprednostňujú radšej extázu samotnú, než techniku sexuálneho aktu. Milujú milovanie vo vode, v mori, vo vani, alebo pod spoločnou sprchou a aj sex chodidlami. Žena je ochotná stále sa nechať dobývať. Vábi svojimi pôvabmi, ale zároveň ich skrýva a drží partnera na uzde tak dlho, kým nie je do nej zamilovaný. V erotike chce byť plachým dievčatkom a zároveň nenásytným vampom. Sex pre ňu znamená odovzdanie sa a rada sa nechá viesť. Snaží sa aby sa mu to páčilo. Očakáva dlhú predohru, hladkanie po krku, šiji, prsiach a na ohanbí. Láska jazykom milenca po celom tele. Kričí a stoná, keď si myslí, že mu to stupňuje vzrušenie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:11