shutterstock.com
StoryEditor

Veľký LETNÝ horoskop lásky. TIETO znamenia sa môžu tešiť na obrovské prekvapenie

21.05.2021, 02:00
Životný štýl
Ak ste sa narodili v jednom z týchto znamení, máme pre vás skvelú správu - vaše leto bude podľa hviezd fantastické!

Rak

Rakov riadi Mesiac, planetárny útvar emocionality, hĺbky a mystiky. Aj preto sú júnovo-júloví jedinci takí citliví, senzitívni a vnímaví. Všetky tieto prvky vnášajú aj do vzťahovej sféry. Oplývajú silne vyvinutým zmyslom pre rodinný život. Muži i ženy v tomto znamení zvieratníka sú priam dokonalými partnermi. Svoje polovičky nadovšetko milujú – a dokážu sa pre ne obetovať. Odovzdávajú maximum prajných citov – niekedy aj na úkor vlastného ja.

Uprednostňujú pevné zväzky bez otrasov a turbulencií. Najspokojnejší sú vtedy, keď sa vzťah vyvíja výsostne podľa ich predstáv a princípov. Neznášajú nečakané osudové zvraty a náchylní sú aj na to, keď ich partnerstvo či manželstvo narúša ktokoľvek alebo čokoľvek z vonkajšieho prostredia. 

Čo čaká Rakov vo vzťahoch cez leto?

Pred Rakmi, deťmi Luny, sa vinie príjemné vzťahové obdobie. Zašlé problémy upadnú do zabudnutia. Existujúce zväzky sa posilnia, a to najmä vďaka dobrej nálade vodného znamenia zvieratníka. Veď už dávnejšie si všimlo, že jeho manifestačná moc – teda sila ovplyvňovať okolie – je mocná a neoblomná. Skrátka, keď sa Raci cítia komfortne a keď sú nabití pozitívnym fluidom, aj prostredie, ktoré ich obklopuje, je šťastné. A rovnako harmonické sú aj vzťahové štruktúry.  Pred Rakmi sa črtá etapa osláv, zábav, spoločenských stretnutí, kultúrneho vyžitia. Upevnia sa aj rodinné „nitky“ a v láske sa im splní to, po čom už dlho túžia... a to nielen tým zadaným! 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 00:54