shutterstock.com
StoryEditor

Veľký LETNÝ horoskop lásky. TIETO znamenia sa môžu tešiť na obrovské prekvapenie

21.05.2021, 02:00
Životný štýl
Ak ste sa narodili v jednom z týchto znamení, máme pre vás skvelú správu - vaše leto bude podľa hviezd fantastické!

Býk

Nad Býkmi, aprílovo-májovými jedincami, drží počas života ochranné perute Venuša, planéta všelásky, ale aj mieru, pokoja, krásna, estetiky a zmyselnosti. A preto Býci potrebujú prajné city ako soľ – aj keď to málokedy otvorene priznajú.  Ide o jemných a nežných ľudí, prahnúcich po harmonickom zväzku bez zbytočných turbulencií a otrasov. Radi jestvujú v zaužívaných koľajach – a preto sa hovorí, že patria do spektra najvernejších znamení zvieratníka. Neveru málokedy spáchajú a keď sa vyskytne z opačnej strany, odpúšťajú neradi, či dokonca vôbec. Po svojom boku potrebujú človeka, ktorý nemá – ako sa hovorí – vietor vo vlasoch. Musí byť stabilný, pevný, s vyhranenými postojmi a so zmyslom pre rodinu. Sukničkár sa pri Býkovi neohreje. 

Na Býka sa nesmie priveľmi naliehať či tlačiť. Má rád jemnosť a prirodzenosť, dokonca býva konzervatívny. Na bláznovstvá alebo šokujúce správanie preto zabudnite. Ocení praktickosť. Býva šetrný, a tak sa vyvarujte prílišnej rozhadzovačnosti. Rande ozvláštnite návštevou umeleckej akcie.  
Býci ladia najmä s Pannami a Kozorožcami, no rozumejú si aj s Rybami a Rakmi. 

Čo čaká Býkov vo vzťahoch cez leto?

Mnohí Býci, nositelia zemského znamenia zvieratníka, pocítia v osobných zväzkoch stagnáciu. Skrátka, vzťah, v ktorom existujú, ich začne nudiť. Ak nežiaduci stav nezvrátia hneď v počiatkoch zrodu problému, môže sa stať, že ich túžba po nových ľúbostných vetroch zosilnie. Áno, cez leto jestvuje silný predpoklad, že „venušovci“ odbehnú za iným či za inou. Mali by však s chladnou hlavou zvážiť možné dôsledky – teda fakt, či im flirt alebo nevera stojí za to. Je dôležité uvedomiť si, že „zajačina“ môže byť hotovou pohromou pre súčasný zväzok. Jednoducho povedané, vplyvom kučeravých myšlienok i skutkov prídu o to, čo budovali dlhé roky. O čosi priaznivejší osud majú tí nezadaní, ktorí sa dajú dokopy s človekom, o ktorom by to zrejme nepovedali - no vytvoria si silný vzťah, ktorý bude silnejší, než ktorýkoľvek predtým.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 12:37