shutterstock
StoryEditor

NIKDY nebudete na prvom mieste! Znamenia, ktoré si v živote vyberú radšej kariéru ako lásku

11.05.2021, 19:00
Životný štýl
Kariéra či láska? Z času na čas človek musí uprednostniť jednu z najdôležitejších vecí. Čo ak by išlo o úspešnú kariéru a pravú lásku? Tieto znamenia v tom majú jasno.

BARAN

Úspech pre nich znamená všetko! Väčšina ľudí v znamení barana sa nezastaví a snaží sa za každú cenu prepracovať sa na vrchol, aj keď to znamená byť sám alebo opustiť milovaného človeka. Ak ste zamilovaný do barana, mali by ste sa mať na pozore pred jeho temperamentom. Môžete sa totižto ocitnúť veľakrát na druhej koľaji.

BÝK

Býci sú noblesní a sebavedomí. Takmer vždy sa dajú na prvé miesto a ich kariéra nie je výnimkou. Vďaka svojmu šarmu sú schopní ľahko sa orientovať vo vyššom manažmente a perfektne komunikovať so svojimi nadriadenými. Aj keď majú radi vzťahy a lásku, často sa príliš zameriavajú na materiálny luxus, ktorý prichádza s úspechom.

LEV

Lev je možno najdominantnejším znamením zverokruhu, čo je pre neho v jeho kariére skutočnou výhodou. Nehovoriac o tom, že lev neznáša byť v akejkoľvek pozícii, v ktorej mu môže nadriadený povedať a kázať, čo má robiť. Preto sa zameruje na to, aby sa mal kariérne čo najlepšie a pokiaľ sa dá, bude o to usilovať neustále. Pokiaľ pôjde o čo i len malý kariérny postup, uprednostní ten, ako lásku a vzťah. 

PANNA

Aj keď panny nemajú dravú túžbu po úspechu, sú extrémnymi workoholikmi a vďaka tomu sú vo svojej kariére často veľmi úspešní. Ich vášeň pre tvrdú prácu zvyčajne nenecháva žiadny priestor pre vážny vzťah, aj keď by ho chceli mať. Panny sa jednoducho príliš zameriavajú na detaily v domácnosti a na pracovisku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 08:59