profimedia
StoryEditor

Veľký HOROSKOP na mesiac máj. Pozrite sa, čo vás podľa neho čaká!

27.04.2021, 01:40
Životný štýl
Aké budú vaše najbližšie dni podľa hviezd?

Baran

Ak konzervatívny Baran doposiaľ neholdoval novým zážitkom, máj by to mohol zmeniť. V tomto mesiaci by v sebe totiž mohol objaviť skrytú túžbu po nepoznanom. Vesmír vám do života začne nadeľovať atypické situácie a možnosti, ktoré by vo vás mohli prebudiť strach. Avšak ak svoje obavy prekonáte, môžete si byť takmer istí, že nebudete ľutovať. Či už pôjde o cestovanie, nové kariérne možnosti alebo napríklad vzťahy. Skrátka máte možnosť začať prekvitať.

Býk 

Snažíte sa už dlhší čas o povýšenie? Tak práve v tomto období by sa mohlo dostaviť. Zamestnávateľ vašu snahu konečne ocení a vy by ste tak mohli zožať ovocie za vašu prácu. Ak ste podnikatelia, máj a jeho energia vám do života prinesú príležitosti, vďaka ktorým zarobíte viac peňazí. Býk by však nemal zabúdať na rodinu. Možno práve teraz niekto čaká, že sa mu ospravedlníte za určitú chybu, ktorú ste urobili v minulosti.

Blíženci

Máj - úplne ideálny mesiac pre utužovanie vzťahov so svojimi blízkymi. O tom sa na vlastnej koži presvedčíte, keď vyrazíte na spoločný výlet alebo napríklad na večeru. Blíženci budú otvorení budovaniu silnejších pút a nebude im robiť problém povedať, čo majú na mysli. Vaše skvelé naladenie budete šíriť aj medzi ostatných, vďaka čomu pre nich bude trávenie času s vami hotová radosť.

Rak

V tomto období nevydržíte postávať na jednom mieste, pretože vás bude priťahovať nespočetné množstvo možností. Budete schopní skĺbiť rôzne okruhy vášho života a všetkým dávať dostatočnú pozornosť. Ide o obdobie rozkvetu - máj teda bude naozaj veľmi plodný. Rak by si však mal dávať pozor na sklony k arogantnému správaniu a vzťahovačnosť, jeho blízkych by to mohlo odpudiť. Takže než niečo poviete, majte na mysli, že držať jazyk za zubami má niekedy cenu zlata.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 20:10