Evita magazín
StoryEditor

Ocenenie Žena Evity. Hľadáme hrdinku, ktorá si zaslúži uznanie

23.04.2021, 20:00
Životný štýl
Každá z nás má za sebou príbeh, ktorý svedčí o jej sile. Evita magazín hľadá tie najsilnejšie príbehy obyčajných, slovenských žien, ktoré si zaslúžia pozornosť – a zároveň ocenenie s hodnotným darom.

Prekonávame sa každý deň. Robíme veci, o ktorých sme si ešte len nedávno mysleli, že ich nedokážeme – prípadne sme si ich v našich životoch ani len nevedeli predstaviť. No dnes, keď sa na to pozeráme retrospektívne, zisťujeme, že sme zvládli viac, než by sme samé od seba očakávali. Hľadáme preto ženy, ktoré sú ochotné podeliť sa so svojím príbehom so svetom. Ústredná téma nesie názov Ešte nedávno som neverila, že to dokážem.

Podeliť sa so svojím osudom či výpoveďou je možné prostredníctvom mailu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Každý mesiac bude jeden z nich vybraný a uverejnený v printovom magazíne Evita. Prezentáciu bude mať aj na webe svetevity, na ktorom sa bude dať hlasovať za ten najlepší pomocou SMS správ.

Čitateľky, ktoré sa zapoja do súťaže, nečaká len publikácia ich životného príbehu, ale aj zaujímavé ceny. Prvé tri príbehy, ktoré získajú najviac SMS hlasov, čakajú totiž lukratívne dary.

1.miesto – týždňová dovolenka pri mori

2.miesto – víkendový wellness pobyt

3.miesto – víkendový wellness pobyt

Bonus: 12x cena pre toho, kto nominuje príbeh a pošle ho do redakcie

1x cena pre jedného z hlasujúcich cez SMS

Súťaž trvá od apríla 2021 do júna 2022.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 09:37