shutterstock
StoryEditor

Veľký horoskop na tento rok. Týchto päť znamení stretne osudovú lásku

07.04.2021, 16:30
Životný štýl
Tak čo, ako bude na tom vaše znamenie?

Baran

Barany na lásku príliš neveria, no to najmä kvôli tomu, že si myslia, že sa im na míle vyhýba. Skúste sa zamyslieť nad tým, čím to je - vaša tvrdohlavosť a hrdosť vám bráni v tom, aby ste zažili všetky tie krásne chvíle, ktoré tak závidíte vášmu okoliu. Pre mnohých ľudí ste nedostupný, čo vám bráni v tom, aby ste spoznali toho pravého človeka, s ktorým si nielenže budete skvelo rozumieť, ale zároveň sa pri ňom uvoľníte a konečne nadobudnete pocit, že vám v živote nič nechýba. 

Býk

Už od samého začiatku roka ste obklopení láskou - a to sa vás bude zázračne držať po celý rok. Máte šťastie, napriek tomu, že pre vás nebude rok 2021 len harmonickým, budete mať po boku nového partnera, vďaka ktorému zvládnete všetky prekážky ľavou zadnou. Spoznáte človeka, pri ktorom pochopíte, prečo vám to s ostatnými nevyšlo. Láska, ktorej sa vám dostane, totiž bude pripomínať tú z romantických filmov. Dávajte si však pozor na tých, ktorí vášmu vzťahu nebudú priať - zo začiatku ich bude požehnane.

Rak

V tomto roku rozhodne neseďte v kúte, práve naopak. To, čo ste si vytýčili, by ste mali aj dosiahnuť - a ako sladkým bonusom bude pre vás nájdenie partnera, pri ktorom budete chcieť zostarnúť. V prípade, že ste nezadaní, tešte sa - láska je už na obzore. Ak máte po svojom boku už človeka, ktorého z celého srdca milujete a veríte, že práve on je ten pravý, máme pre vás taktiež skvelú správu - váš vzťah sa posunie do ďalšej roviny.

Váhy

Minulý rok, ale aj začiatok tohto, bol pre vás v milostnom živote mierne na vážkach. Nezúfajte však, všetko by sa malo v najbližších dňoch vyrovnať a vy začnete už v týchto týždňoch žiariť. Ak máte po svojom boku partnera, ktorého milujete, musíte si uvedomiť, že je na čase sa k nemu správať o čosi lepšie - najmä posledné obdobie ste ho poriadne zanedbávali. V prípade, že ste sami, nezúfajte - už druhá polovica polroka ukazuje, že na vás čaká románik, z ktorého sa vykľuje niečo viac.

Kozorožec

Toto obdobie sa vo v milostnom živote zadaných Kozorožcov neodohrajú žiadne veľké zmeny, je dokonca celkom možné, že sa dostanú do fáze nehybnosti a absolútneho pokoja, a budú sa usilovať aj vnútorne vyrovnať s tým, čo sa deje vo vašom každodennom živote. Tieto skúsenosti sú však pre vás na nezaplatenie. V prípade, že cítite, že to napriek všetkému nemá zmysel - vycúvajte zo vzťahu, v máji sa totiž črtá pre Kozorožcov najlepší čas na začatie nových vzťahov, ktoré majú perspektívu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 21:39