dreamstime
StoryEditor

Prinášame vám VEĽKÝ jarný horoskop. Koho čaká nepríjemné prekvapenie a koho zasa finančná odmena?

21.03.2021, 04:00
Životný štýl
Jar je už za rohom. Pozrite sa, čo vás v nej podľa horoskopu čaká.

Baran

V práci to bude opäť zložité. Môžete mať veľa alebo, naopak, príliš málo práce. Ak si hľadáte novú prácu, malo by sa vám podariť niečo zaujímavé. Zostaňte najmä trpezlivá a nesnažte sa nič uponáhľať. S peniazmi opatrne, risk by nemusel dopadnúť dobre. V láske sa črtá príjemné obdobie, dávajte si však pozor na svoju nerozhodnosť. Nebuďte však ani zbytočne rázna, druhú stranu by to mohlo vyľakať. Zvoľte zlatú strednú cestu. V oblasti zdravia vás potrápia trávenie, kĺby či chrbtica a odkladať by ste nemali ani návštevu zubára. Neprepínajte svoje sily a radšej častejšie oddychujte.
Tip: Nerobte zbytočne veľa vecí naraz, neostáva vám tak čas na dôležité veci.

Býk

Nových pracovných úloh sa zhostíte výborne, čo vám môže priniesť aj zvýšenie platu. V druhej polovici mesiaca sa však môže vyskytnúť nervozita či ostrejšia komunikácia, buďte preto rozvážna. Vo vzťahoch to bude zložitejšie. Ak vám niečo naozaj nevyhovuje, buďte ráznejšia a nebojte sa vyjadriť svoj názor. V rodine sa môžu vyskytnúť určité nedorozumenia, pokúste sa k riešeniu pristupovať spravodlivo. Problémy môžete mať s oslabenou oblasťou psychiky, chrbtice či obličiek.
Tip: Nezabúdajte, že menej je niekedy viac. Aj keď máte pocit, že sa vám v živote všetko zíde.

Blíženci

V práci trochu zvoľnite a nesnažte sa robiť veci nasilu. Ak sa aj vyskytnú problémy v práci, nechajte všetkému voľný priebeh. Aj vyššie nároky nadriadených nakoniec zvládnete na výbornú. Venujte sa viac rodine, je na to vhodný čas. Nezadané majú šancu stretnúť nových, príjemných ľudí alebo niekoho z minulosti. Vo vzťahu to bude pokojné obdobie, ktoré si plnými dúškami užite. Menšie zdravotné problémy sa môžu objaviť v oblasti dutín či chrbtice. Toto obdobie je vhodné aj na rekonvalescenciu.
Tip: Venujte sa radšej dôležitým veciam a menšiu pozornosť venujte klebetám.

Rak 

V práci to vyzerá na zmenu alebo na väčší nával práce, s ktorým by vám však mal niekto pomôcť. Sústreďte sa najmä na svoje pocity, priania a snažte sa konať podľa vlastnej intuície. S financiami by to, naopak, skvelé a môžete čakať nečakanú finančnú odmenu. V láske by ste mali prežiť príjemné obdobie. V dlhodobom vzťahu môže prísť k malým nedorozumeniam, ktoré sa však nakoniec vysvetlia. Doprajte si vitamíny a vynechajte korenisté jedlá. Koniec mesiaca je vhodný na oddych. Menšie zdravotné problémy môžu nastať v oblasti trávenia, ciev alebo uší.
Tip: Držte sa svojej poriadkumilovnosti, učiť od vás by sa mali aj ďalší ľudia.

Lev

V pracovnej oblasti by sa vám malo dariť, dokonca sa môže zlepšiť i vaša finančná situácia. Ak plánujete nejakú cestu alebo ste sa vrhli na plnenie dôležitých úloh, je na to ten správny čas. Snažte sa byť najmä zodpovedná a ukážte ostatným, že ste schopná tímovej práce. Ak budete čeliť nejakým ťažkostiam, postačí, ak ostanete pokojná. Ak budete mať pocit stagnácie, bude to len krátkodobá situácia a šance sa vám čoskoro ukážu. Vo vzťahu sa možno cítite obmedzená, tieto pocity je však možné zmeniť. Skúste hľadať cesty, ako svoj vzťah zlepšiť a posunúť. V zdravotnej oblasti môžu nastať problémy s chrbticou či obličkami.
Tip: Väčšinou myslíte až príliš strategicky, preto vás rozhádže aj tá najmenšia chybička.

Panna

Asi všetky veci nepôjdu tak, ako ste si ich predstavovali. Napriek tomu sa vám podarí podať dobré výkony, ktoré sa vám neskôr zúročia. Zmeny plánov sa nebojte a smelo choďte novým smerom. Vo vzťahu ste možno uzatvorená a máte pocit určitej samoty. V rámci vzťahov je potrebné viac sa sústreďovať na ozajstnú spoluprácu s partnerom. Nebuďte žiarlivá a snažte sa druhú stranu pochopiť. Učte sa mať rada aj samu seba, doprajte si napríklad niečo, čo ste si zatiaľ nikdy nedopriali. Zdravotné ťažkosti sa môžu objaviť v oblasti trávenia a pečene.
Tip: Nesnažte sa za každú cenu všetko udržovať v dokonalom poriadku. Keď sa vám to nedarí, ste z toho zbytočne nervózna.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:43