shutterstock
StoryEditor

Už žiadne dlhé hladovky, odriekania či diéty. Takto zhodíte nadbytočné kilá už za DVA týždne!

04.03.2021, 12:00
Životný štýl
Poznáte to, niekedy je to presne tých 5 kíl, ktoré nám vŕtajú v hlave a bránia nám v dobrom pocite z vlastnej postavy. Zbavte sa ich účinne a rýchlo, napríklad tak za 10 dní!

Zvýšte príjem vody

Voda je veľmi dôležitý faktor pri redukcii hmotnosti. Voda zbavuje vaše telo toxínov. Počas chudnutia vypite 4 - 5 litrov vody denne.

Vymeňte kávu za zelený čaj

Pitie horúceho zeleného čaju pôsobí na prázdny žalúdok veľmi blahodárne. Zbavuje telo škodlivých látok a pomáha pri tráviacich ťažkostiach. Rovnako veľmi dobre odbúrava tuky, preto by sme ho počas chudnutia mali piť, avšak v rozumných dávkach.

Horúca voda s citrónom a medom

Horúca voda s citrónom a medom je zázračný trik pri chudnutí. Pite tento perfektný nápoj každý deň a budete cítiť rozdiel!

Znížte príjem sacharidov

Veľmi dobre známe pravidlo. Znížte príjem sacharidov. Vymeňte prílohy za zeleninu a uvidíte ako pôjdu kilá dole.

Zvýšte príjem bielkovín

Bielkoviny nám pomáhajú pri tvorbe svalov. Môžu rovnako redukovať tuk v našom tele a premeniť ho na svaly.

Zvýšte príjem vlákniny

Jedlo s vysokým obsahom vlákniny je perfektné. Okrem redukcie hmotnosti nám pomáha bojovať so zlým cholesterolom. Pri jedlách s vlákninou máte dokonca dlhšie pocit nasýtenosti!

Vylúčte stravovanie v rýchlom občerstvení

Držte sa ďalej od fast foodov. Nezdravé jedlá ako pizza, hamburgre a podobne sú mastné a namiesto chudnutia s nimi budete ešte aj priberať. Nepovoľuje sa ani prehrešok v podobe odmeny!

Cvičte

Buďte fyzicky aktívna. Veľmi dobre viete, že je to dôležité pri chudnutí a rovnako tak preto, aby ste zostali fit. Môžete začať jednoduchými cvičeniami ako sú rýchla chôdza, plávanie alebo vyskúšajte jógu. Pomalými krokmi si dokážete vybudovať perfektnú kondičku a kilá pôjdu dole samé.

Ďalšie tipy nájdete na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 01:54