shutterstock.com
StoryEditor

Finančné problémy, ale aj stres. Marec bude pre tieto znamenia mimoriadne NÁROČNÝ!

27.02.2021, 10:00
Životný štýl
Ani sme sa nenazdali a už je pred nami nový mesiac. Sú však znamenia, ktoré by sa mali najmä mať teraz na pozore!

Býk

Ak si budete chcieť zobrať v práci voľno, radšej s tým počkajte do ďalšieho mesiaca. Hlavne sa nenechajte zastrašiť novými úlohami, nie ste v pozícii, aby ste si to mohli dovoliť. S peniazmi neriskujte, mohlo by to priniesť zbytočné problémy. V prípade, že sa predsa odhodláte na risk, pripravte sa v najbližších mesiacoch na nestabilné finančné obdobie. Pandémia vám nehrá do karát a mali by ste si dvakrát zvážiť každý jeden krok, ktorý v pracovnej oblasti urobíte. Inak hrozí, že upadnete do ťažkých finančných problémov a to vám v tomto období rozhodne netreba!

Tip: Pred tým, ako spravíte nejaké rozhodnutie, prehodnoťte ho

Blíženci

Nudu v práci vystrieda koncom mesiaca hektickosť. Pripravte sa na zvýšenú nervozitu kolegov. Ak sa niečoho obávate, nemusíte, budete príjemne prekvapené. Očakávať môžete aj mierny prísun peňazí, avšak za účelom zvýšeného stresu. Je dosť pravdepodobné, že vám stresové situácie privodia aj menšie zdravotné problémy, ktoré sa však môžu časom skomplikovať. Je to len a len na vás, každopádne by ste sa mali viac zameriavať na svoj životný štýl. Už dlhé mesiace totiž rozhodne nepatrí k tým ukážkovým!

Tip: Aj vy ste len človek, ktorý má len jedno zdravie - vážte si ho

Škorpión

Tento mesiac bude v práci dosť namáhavý, ale ku koncu sa zhon trochu uvoľní. So stresom sa vysporiadajte, inak vám to môže priťažiť - a nakoniec sa celý zhon nepríjemne odzrkadliť aj na vašej výplatnej páske. Niekto sa vám bude snažiť hádzať polená pod nohy, vy to však hravo zvládnete. Buďte tolerantná, no zároveň sa pokúste o nekompromisnosť. Po zdravotnej stránke budete v poriadku, pozor len na nedostatok spánku a oči, ktoré v posledných dňoch dosť zanedbávate.

Tip: Namiesto zbytočných hádok sa bežte vyvetrať do prírody

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 10:32