shutterstock.com
StoryEditor

Veľký cigánsky horoskop! Prezradíme vám, k akému znameniu patríte

23.02.2021, 12:30
Životný štýl
Klasické charakteristické črty a vlastnosti svojho znamenia asi veľmi dobre poznáte. Viete však, k akému znameniu patríte v cigánskom horoskope?

(22. 12. - 20. 1.)

Podkova
Ľudia narodení v tomto znamení túžia po kariére, uznaní, majú vysoké ambície a ciele, mnohí z nich sú kariéristi. Hľadajú duchovnú nezávislosť, milujú materiálne istoty, pretože veria, že sú nutné na zaistenie spokojného života. Nemajú radi konflikty, pretože si pridobre uvedomujú svoje vlastné nedostatky.

City a emócie neprejavjú na verejnosti, nechávajú im voľný priebeh len za dverami svojho domu. Skutočne ich poznajú len najbližší priatelia. Sú pracovití a veľmi dobre ovládajú remeslo, ktorému sa venujú. Navonok pôsobia, že sú chladní a tvrdí, presne ako podkova. 

(21. 1. - 19. 2.)

Kalich
Títo ľudia vynikajú svojím intelektom. Neustále chrlia nové a navyše aj dobré nápady. Vo vzťahoch sú verní svojim partnerom, to isté však veľmi razantne očakávajú aj od svojich polovičiek. Niekedy sú až vlastnícki a tvrdí.

Cítia, že nedokážu úplne zapadnúť medzi ostatných, preto sa naučili žiť s tým, že im skutočne porozumie len málokto. Majú však hodnotné priateľstvá a keď si niekoho vybrali za blízkeho človeka, nesklamú ho, dôverujú mu a podporujú ho. Túžia po skutočnej láske, dokonalom vzťahu a dôvernom priateľstve.

(20. 2. - 20. 3.)

Kaplnka
Máme do činenia s ľuďmi, ktorí vedia ovládať šiesty zmysel, intuíciu. Sú tajomní a na každú otázku nájdu svojskú odpoveď. Ich vnútro si žije vlastným životom a niekedy si s tým veru nevedia dať rady. Preto majú sklony prehlušovať hlas svojej intuície veľkou výrečnosťou či obracajú poháriky.

Veľmi ľahko vycítia náladu, vibrácie aj pohnútky ľudí, s ktorými prichádzajú do kontaktu. Túžia objaviť zmysel svojho bytia, spoznať vlastnú dušu a jej nekonečný svet. Pre tých, ktorí im nerozumejú, sú nespoľahliví, chaotickí a utáraní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 06:21