archív M.B./shutterstock.com
StoryEditor

Účinné cviky od osobného trénera. Takto získate ploché bruško, po akom ste vždy snívali!

22.02.2021, 16:00
Životný štýl
Ak nemáte čas na zdĺhavé tréningy, toto cvičenie je pre vás ako stvorené! Trvá iba necelých 20 minút a je naozaj efektívne.

Kto je Martin Bobek (31)?

Martin Bobek má zameranie kondičný tréner a tréner v oblasti fitness. Pri tréningoch sa zameriava na rozvoj vytrvalostných a silových schopností, formovanie postavy pomocou funkčných tréningov. V tréningovom procese využíva rôzne pomôcky ako napríklad TRX, Bossu, Overball a využíva poznatky z tréningu Crossfitu a štúdia fyzioterapie.

Má trénerskú špecializáciu ako kondičný tréner a tréner kanoistiky, je certifikovaných masérom. Absolvoval mnohé kurzy a školenia na rozšírenie kvalifikácie v oblasti kondičného športu, fitness a výživy. Ako tréner pracuje od roku 2014 v Golem Club Relaxx. Pod jeho vedením trénovali napríklad herci Pavol Plevčík (ktorý si za 9 mesiacov intenzívneho cvičenia prešiel obrovskou zmenou), Peter Makranský, hviezda markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome Dárius Koči, tanečnica z Let‘s Dance Natália Glosíková, speváčka Kristina či herečka Karin Olasová.

Dnes si pre vás Martin pripravil efektívne cviky na brucho, po akom ste vždy snívali! Tak hor sa do toho!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 10:55