shutterstock.com
StoryEditor

Dávajte si na nich pozor! Tieto znamenia vedia byť až príliš agresívne

08.01.2021, 23:15
Životný štýl
Netvrdíme, že sú zlé, no v prípade, že spravíte niečo, čo im nie je po vôli, primeranú reakciu nečakajte...

Baran

Barani majú za sebou planétu Mars, ktorá im síce na jednej stane dodáva bojovnosť, no na druhej strane zbytočne podnecuje ku konfliktom a konfliktným situáciám. To je hlavný dôvod, prečo ľudia narodení v tomto znamení majú veľký problém potlačiť svoje emócie a vyjadrujú ich aj v prípade, kedy sa to vyslovene nehodí - napríklad na pracovisku. Čo je na tom najhoršie, práve vďaka emocionálnemu založeniu majú sklony uchyľovať sa k agresivity, kedy nešetria ani tých najbližších. Práve naopak, v zlom rozpoložení sú schopní urážať a ponižovať aj tých, na ktorých mu v skutočnosti najviac záleží. Tieto činy oľutujú hneď po tom, ako sa upokoja. Je len na ich blízkych, koľko však toho zvládnu ustáť.

Panna

Komunikácia s týmto znamením o čosi komplikovanejšia než s ostatnými znameniami. Majú totiž zložitú povahu, s ktorou si slabšia povaha nevie poradiť - najmä preto, že radi provokujú. Dávajte si však pozor na to, aby ste im tento údel nevrátili, vtedy sa totiž Panna vie nasŕdiť a vy sa stanete predmetom agresie či dokonca prípadnej pomsty. Panna nevie priznať svoje slabé stránky, a tak sa stáva, že pri preukázaní nedostatkov sú v človeku schopní zanechať trvácne rany. Nehovoriac o tom, že vedia ublížiť aj správaním - konkrétne tým, že vedia človeka hnusne odignorovať a to aj v prípade, že vidia, ako sa daný človek trápi.

Kozorožec

Kozorožci bývajú vypočítaví a cynickí. Už od útleho veku majú problém s uznávaním autority pre ostatných a veci robia najradšej podľa seba. V prípade, že niečo urobíte inak, vedia vám to poriadne spočítať a zrejme každý človek v ich okolí vie, že im je lepšie pritakávať, než sa pustiť do konfliktu. V prípadnom spore sa vás pokúsi zničiť všetkými možnými prostriedkami - či už urážkami, zákernosťami či úderom na vaše citlivé miesto. Byť po boku tohto znamenia nie je najľahšie, no treba si uvedomiť, že jeho zlé stránky sa objavujú len vtedy, ak niečo nie je po ich umýsle.

Tip na krásne náramky podľa znamenia či vonné sviečky nájdete TU.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 17:26