shutterstock.com
StoryEditor

Láska, úspech, ale aj finačné problémy. Prinášame vám veľký horoskop na rok 2021

27.12.2020, 09:00
Životný štýl
Čaká vás viac šťastia? Na čo sa máte pripraviť? Kto príde k peniazom? Bude vaše zdravie pevné?

Baran (21. 3. – 20. 4.)
V práci budete mať oveľa jednoduchšie podmienky a predpoklady na to, aby ste sa spriatelili so svojimi kolegami, než v minulých rokoch. Vďaka lepším vzťahom na pracovisku bude váš profesijný život oveľa príjemnejší a ľahší. V druhej polovici roka budete mať niekoľko príležitostí, ako zapôsobiť na vašich nadriadených. Tešiť sa môžete aj na veľmi úspešný milostný život. Nemali by ste sa báť ukazovať skutočné emócie tým, ktorým patria. Úprimnosť pomôže posunúť vaše vzťahy tým smerom, ktorým si prajete. Zo zdravotnej stránky bude všetko v poriadku. Ak bu

dete dodržiavať zdravú životosprávu, rokom 2021 preplávate ako rybička. Akurát psychike by možno pomohol pravidelný pohyb na čerstvom vzduchu.

Býk (21. 4. – 21. 5.)
Ak budete chcieť mať dostatok peňazí, budete musieť zmeniť svoju finančnú stratégiu, odložiť kúsok svojho slobodomyseľného správania a zvážnieť natoľko, aby ste mohli svoju prácu vykonávať dobre, svedomito a profesionálne. Vo veciach lásky sa obrňte veľkou trpezlivosťou. Dôjde k prevereniu ľudí, partnerov, priateľov i vzťahov. Ak bola láska alebo náklonnosť skutočná a hlboká, potom ňou neotrasie vôbec nič. Zo zdravotnej stránky sa snažte udržať fit športovaním. Bolo by tiež vhodné schudnúť, respektíve upraviť stravovanie, nakoľko sa môžu ozvať žalúdok, žlčník a pečeň.

Blíženci  (22. 5. – 21. 6.)
Bude pre vás ľahšie udržať krok so všetkým, čo sa okolo deje. Aj keď pracovný rok bude náročný, nie je potrebné sa ho báť. Môže sa stať, že budete pracovať tvrdšie, ako ste boli zvyknutí, ale zase sa budete cítiť sebavedomejšie, budete sršať kreatívnymi nápadmi. V láske to vyzerá priaznivo. Ak ste doteraz boli sami, potom na sebe začnite pomaly pracovať, pretože váš vysnívaný náprotivok je už za dverami. Ak túžite po romantike, buďte verní svojim pocitom. Zdravie nesklame, ak ho vy sami neohrozíte ponocovaním, nechráneným sexom či prejedaním. Mali by ste prestať fajčiť!

Rak (22. 6. – 22. 7.)
Rok 2021 bude pre vás pravdepodobne prevratným. Ak budete potrebovať dovolenku na zotavenie, potom si ju urobte. Buďte láskaví k svojim priateľom a rodine. Nezaťažujte svoju myseľ a telo viac, ako môžete sami zvládnuť.
V práci nedovoľte, aby vás stres a pracovné vyťaženie vyradili z hry. Pravdepodobne sa objaví aj nová pracovná ponuka, či už vo vašom súčasnom zamestnaní, podnikaní, alebo z úplne nového, nečakaného zdroja. V láske nasledujte svoje srdce a nenechajte sa odradiť ničím, čo by vás mohlo zviesť z cesty. Nebojte sa byť spontánny. Môže sa stať, že sa zamilujete do niekoho, kto už vo vašom živote predtým bol, ale z nejakého dôvodu zasa odišiel. Zo zdravotnej stránky sa opatrujte a dávajte si pozor hlavne na močové cesty.

Lev (23. 7. – 22. 8.)
Budete musieť pravdepodobne pracovať oveľa tvrdšie než v uplynulých rokoch. Nebojte sa však, že by vaša usilovná práca zostala bez odmeny! Úspešne dokážete splniť všetko, čo sa od vás očakáva, a dokonca zvládnete aj nejakú prácu navyše. V láske sa máte na čo tešiť, hlavne, ak nie ste zadaní. Skúšajte nové veci, navštívte nové miesta a skúste šťastie aj v internetovej zoznamke. Nebuďte príliš tajomní a stavte na úprimnosť. Ak partnera máte, potom sa snažte byť k svojmu náprotivku otvorenejší. Nezabúdajte na kompromisy a uistite sa tiež, že váš partner chápe vaše potreby, rovnako tak ako vy tie jeho. Zdravotná stránka bude o. k., ak prestanete piť nadmieru alkoholu, schudnete a začnete jesť viac zeleniny. Máte málo vitamínov!

Panna (23. 8. – 22. 9.)
Snažte sa udržiavať rovnováhu medzi prácou, voľnočasovými aktivitami, priateľmi a rodinou, vtedy budete spokojní. Rok 2021 pre vás bude j

edným z najlepších rokov, aké ste kedy zažili. Pracovný rok bude plný veľkých príležitostí a lákavých ponúk. Skúste sa naučiť nejaký nový jazyk a nebojte sa školenia ani rekvalifikácie. S partnerom budete vyhodnocovať, kam ste sa doteraz vo vašom vzťahu dostali a po akej ceste sa vydáte ďalej. Rok 2021 je totiž plný zmien a nových začiatkov. Samozrejme, že to neznamená, že sa nutne musíte so svojím partnerom rozísť. Nechajte sa viesť vnútorným hlasom a srdcom. Zo zdravotnej stránky je tu konečne zlepšenie. Chudnutie pôjde ľahšie, hormónov šťastia bude tiež viac. Mali by ste sa cítiť fit, ak budete robiť všetko s mierou.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)
V roku 2021 sa snažte robiť všetko tak, aby ste sa vyhli stresu a napätiu. Zbytočný tlak by ste totiž nemuseli zvládnuť tak ľahko, ako ste boli doteraz zvyknutí. V práci neexistuje nič, čo by vás, ak si určíte cieľ, za ktorým sa rozhodnete ísť, zastavilo. Ak ste momentálne bez partnera, potom vám rok 2021 prinesie oveľa viac šancí nájsť dokonalý náprotivok, než to bolo v minulých rokoch. Viete vychádzať s ľuďmi a vždy nájdete tie presné slová, ktoré na nich zapôsobia. Zo zdravotnej stránky môžu vašu pohodu vyrušiť akurát tak menšie „ženské komplikácie“.

Škorpión (24. 10. – 22. 11.)
Rok 2021 vám prinesie dobré správy! Tento rok bude pre vašu peňaženku veľmi príjemný. Pravdepodobne vás čakajú veľké pracovné príležitosti. Nebojte sa ich prijať! Snažte sa s nadriadenými za každú cenu udržiavať dobré vzťahy. V láske – ak ste v stálom vzťahu – očakávajte mierne spomalenie. Hoci sa vám môže zdať, že váš vzťah stagnuje, verte, že to je to najlepšie, čo vás mohlo stretnúť. Váš vzťah sa pomaly, ale isto upevňuje a naberá na novom, vážnejšom rozmere. Nezadaným rok 2021 prináša veľa románikov a príležitostí. Upevniť zdravie si skúste otužovaním, meditáciou a nezanedbávaním pitného režimu.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)
Nesnažte sa robiť viac, ako sami môžete zvládnuť. Než sa do niečoho pustíte, poriadne si premyslite všetky za a proti. Ak by ste totiž skôr konali, než mysleli, nemuselo by sa vám to v konečnom výsledku vyplatiť. Snažte sa držať váš temperament na uzde. Rok 2021 nie je priamo naklonený zmenám zamestnania alebo kariérnemu postupu, ale ak sa vám naskytne predsa len šanca na lepšie miesto, nemusíte sa báť prijať ho. V láske si užijete veľa romantiky. Pre vaše okolie budete zaujímaví a tajomne príťažliví. Ozve sa aj tajný ctiteľ. Dlhodobé zdravotné ťažkosti, ktoré vás trápili, ustúpia alebo sa úplne vytratia.

Kozorožec (22. 12. – 20. 1.)
Čím lepšiu náladu si udržíte a čím pozitívnejší pohľad na život získate, tým budete v roku 2021 šťastnejší. Zmiernite svoje pracovné tempo a naučte sa relaxovať. Budete si užívať finančnú stabilitu. Vďaka nej sa môžete zbaviť zbytočného stresu, čo vám pomôže sústrediť všetku mentálnu energiu na veci, ktoré máte radi. Máte možnosť postúpiť vo vašej pracovnej kariére. V láske očakávajte nový impulz a milostné vzplanutia. Pozor na neveru! Zdravie vás nesklame. Pozor však na úrazy.

Vodnár  (21. 1. – 20. 2.)
V práci budete nútení nájsť si spôsob, ako lepšie prezentovať samých seba, aby ste sa mohli posunúť ďalej. Nezaspite na vavrínoch a zaberte! Musíte ukázať, že ste šikovný, aj keď by ste radšej ležali doma na gauči. V partnerskom vzťahu to bude oveľa lepšie! Je veľká pravdepodobnosť, že váš vzťah získa oveľa hlbší a vážnejší zmysel, ktorý bude skrz naskrz prestúpený sexuálnou príťažlivosťou. Ak hľadáte lásku, tak sa vyberte na miesta, ktoré dôverne poznáte. Zo zdravotnej stránky sa odporúča nepreceňovať sily a myslieť na to, že roky pribúdajú… Snažte sa čo najmenej ponocovať a zo športov si zvoľte tie, ktoré vás veľmi nezaťažia. Vhodné je napríklad bicyklovanie a plávanie.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)
Ak ste v práci nespokojní a obzeráte sa po nejakej novej, potom je práve rok 2021 tým najlepším, kedy sa vrhnúť do veľkých zmien! Najprv si však poriadne premyslite finančnú stránku. Nebolo by príliš dobré opustiť súčasné zamestnanie a potom si uvedomiť, že nemáte dostatok peňazí, aby ste si mohli v pokoji nájsť novú prácu. Rok 2021 bude pre všetky Ryby aj rokom lásky a priateľstva! Tešte sa na ešte vzrušujúcejší a láskyplnejší vzťah. Ak túžite po dieťati, mohlo by sa to teraz podariť. Pre zdravie je nutné vyradiť zo svojho života alkohol, sladkosti a kávu. Nerobí vám to dobre na srdce a cievy. Športujte alebo sa aspoň chodievajte prechádzať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 18:40