piqsels
StoryEditor

Čas na zmenu! Štyri znamenia, ktoré musia do konca roka opraviť TIETO veci

21.12.2020, 10:00
Životný štýl
Koniec roka sa blíži a ruku na srdce - väčšina z nás chce zmeniť zopár vecí.

Blíženec

Už dlhší čas váhate nad tým, či ste sa vybrali správnou cestou. Táto otázka vás máta dlho a vy by ste určite mali prehodnotiť svoje životné voľby - najmä, čo sa týka vzťahov. Väčšina z vás sa totiž nachádza v nefunkčnom partnerstve, ktoré živíte z neznámeho dôvodu. Aj keď nemáte možno odvahu na zásadné kroky, ktoré budú viesť k zmene, mali by ste do konca roka mali spraviť minimálne zásadné rozhodnutie. Uľahčíte si tým život. 

Rak

Už dlhší čas sa cítite nedocenene a práve teraz je čas, aby ste prehodnotili svoje štandardy. Mali by ste si položiť otázku, či svojím priateľom, ale aj okoliu budete tolerovať ich správanie, ktoré sa posledné obdobie horší. Nedovoľte nikomu, aby sa k vám správal neférovo, už dlhšiu dobu si totiž nasilu zatvárate oči pred falošnými a sebeckými ľuďmi.

Kozorožec

Posledné mesiace vás trápi otázka, či náhodou netápate vo svojom živote. Pravdou je, že sa vaše životné plány o čosi zmenili, je však na vás, do akej miery sa dáte touto skutočnosťou ovplyvniť. Zamyslite sa nad tým, čo chcete najbližšie roky robiť a čo vlastne od života očakávate. Zistíte tak, že ste momentálne na úplne opačnej ceste k splneniu si svojich snov. Nezúfajte, stále máte dostatok času, aby ste sa vrátili.

Ryby

Hviezdy jednoznačne tvrdia, že by ste mali zapracovať na vašich cieľoch. Je dosť možné, že životom blúdite celkom bezcieľne - a nemáte žiaden smer, ktorým by ste sa chceli vybrať. Práve koniec roka je skvelým časom na zhodnotenie svojej doterajšej cesty a naplánovanie jej ďalšieho smerovania. Nemusíte si robiť dlhodobé, ročné plány, stačí, ak si na začiatok uvedomíte, čo by ste chceli najbližší mesiac dosiahnuť a budete sa toho držať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 17:43