shutterstock.com
StoryEditor

Pozor na nich! V okolí týchto znamení NECHCETE byť

19.12.2020, 02:00
Životný štýl
Všetci sme sa už stretli s ľuďmi, ktorí odoberajú energiu. A tieto znamenia k tomu majú veľký sklon!

Kozorožec

Toto znamenie sa často prezentuje ako veľmi vážne a je o ňom všeobecne známe, že má obrovský problém uvolniť sa a poriadne si užiť. Práve táto vlastnosť dokáže ľuďom pokaziť deň. V kombinácii s jeho realistickým videním môže byť taktiež kazisvetom pre všetkých snílkov - a to aj napriek tomu, že to myslí v dobrom. Ak ste narodení v tomto znamení zverokruhu, mali by ste si uvedomiť, že nie všetci ľudia potrebujú počuť krutú pravdu. Nezabúdajte na to, že ani vy nie ste všemohúci a taktiež sa môžete mýliť.

Blíženci 

Blíženci v sebe majú skryté dve osoby - a takto to býva aj s ich náladou. Zatiaľ čo jeden deň žiaria a vedia vám zniesť aj modré z neba, druhý deň sa odmlčia a nikto netuší, čím ste ich urazili. Aj keď je takéto správanie pre Blížencov bežné a dá sa na to zvyknúť, pravdou je, že ľudí nebaví byť v ich spoločnosti. Často krát majú taktiež pocit, že vás poriadne nepoznajú, napriek tomu, že sa možno poznáte už roky. Vaša nevypočítateľnosť vzbudzuje v ľuďoch viac strachu, než obdivu, a tak by ste sa nad sebou mali zamyslieť.

Škorpión

Vodné znamenie, ktoré je tvrdohlavé, je paradoxom - napriek tomu, že zbožňuje byť v spoločnosti, je príliš introvertný. Táto kombinácia je pre ľudí vyslovene nepríjemná. Škorpióni sú taktiež povestní svojou falošnosťou a klamaním, a tak niet divu, že sa ľudia boja toho, keď mlčíte. Majú totiž pocit, že o chvíľu idú do rany práve oni. Vaša pevná vôľa je niečo, čo na vás ľudia obdivujú, no zároveň majú prehnaný rešpekt za vaším konaním. Myslíte si, že je dobré ísť za cieľom hlava nehlava?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 03:26