shutterstock.com
StoryEditor

Veľký horoskop na január. Dajte si pozor na zdravie a taktiež na vzťahy!

18.12.2020, 19:00
Životný štýl
Čo čaká vaše znamenie? Prečítajte si, aký budete mať začiatok nového a dúfame, že lepšieho, roka.

Baran
Január bude ako stvorený na nové nápady. Najmä na konci mesiaca budete mať síl za dvoch a prehľad aj vo veciach, ktoré ostatní nebudú vnímať tak dobre ako vy. S peniazmi však opatrne, skromnosť nezaškodí. A vo vzťahu zas trpezlivosť. Svoje emócie neprejavujte príliš silno – napríklad nie krikom, môžete mať totiž oslabené hrdlo a dutiny.
Príslovie: Aký strom, také ovocie.

Býk
Začnite plánovať to, čo ste už dávno chceli uskutočniť. Spoľahnite sa však najmä sama na seba. Vo vzťahu to bude búrlivé obdobie. Partnera radšej do ničoho nenúťte, inak môžete mať pocit nestability. Snažte sa byť hlavne dobrou pozorovateľkou. Ak plánujete dieťa, veľké oslavy či dlhé cesty radšej odložte. Pozor na hlasivky, uši či hrdlo. A kroťte sa v jedle, striehne na vás aj obezita.
Príslovie: Bez vetra sa ani lístok na strome nepohne.

Blíženci
Do ničoho, čo vám nie je dostatočne známe, sa nepúšťajte. Kolegovia by vás mohli zatiahnuť do zbytočného sporu. Ani v láske nebudete mať úplný pokoj v duši. Nechajte veci plynúť a netlačte na niečo, čo ešte nie je dostatočne vyzreté. Pamätajte aj na to, že veci neprichádzajú len tak z ničoho nič. Dočkáte sa však príjemného rodinného stretnutia. Menšie zdravotné problémy sa môžu prejaviť v oblasti žalúdka alebo žlčníka.
Príslovie: Cesnak štípe, ale v dome ho treba.

Rak
Nebojte sa šéfovi povedať, ak sa vám v práci niečo nepáči. Dávajte si pozor na zbytočné výdavky, koncom mesiaca by sa peniaze mohli zísť na niečo dôležité. Myslite však aj na seba. Nerobte všetko na plný výkon, radšej si oddýchnite. Január praje rodinným oslavám. Nezadané sa môžu tešiť na malý flirt, z ktorého, zdá sa, vznikne príjemné priateľstvo. V láske stavte radšej na istotu. Podporujte svoj krvný obeh cvičením, dávajte si pozor na cievy a tlak.
Príslovie: Čo sa vlečie, neutečie.

Lev
V práci sa budú diať zmeny, ktoré rada privítate. Spočiatku to bude trochu náročné, no ak nebudete mať príliš veľké oči, zvládnete to na jednotku. V láske všetko po starom. Ak sa aj niekto objaví, nezaujme vás natoľko, aby ste mu venovali dlhšiu pozornosť. Vo vzťahu sa sústreďte viac na partnera, mohol by mať pocit, že sa mu nevenujete podľa predstáv. Nepresiľujte sa. Najmä nie členky, zápästia a oči.
Príslovie: Lepšie dáko ako nič.

Panna
V práci buďte opatrná s predčasnými predsudkami. Všetko si poriadne preverte, kým stanovíte konečné rozhodnutie. Uvedomte si, čo naozaj chcete, a všetko si vždy do detailov preverte. Ľahkomyseľnosť a naivnosť sa nemusia vyplatiť. Nemôžete počítať s pomocou druhých, aj keby sa tvárili inak. Január je vhodný na flirt, novú známosť, možno budete dokonca kolísať medzi dvoma partnermi. Vo vzťahu sa budete cítiť skôr nestabilne, alebo to bude, naopak, pocit nejakého dobrodružstva, ktoré vás bude baviť. Zdravotne by ste sa mali cítiť dobre. Menšie ťažkosti sa môžu objaviť v oblasti hrdla, úst, chrbtice.
Príslovie: Čo vyhodíš, to nelapíš.

Váhy
Január je pre vás vhodný na zvýšenie kvalifikácie. Študujte, zháňajte nové informácie a všeobecne, buďte aktívna v kontakte s druhými ľuďmi. Tento mesiac praje aj novej, plodnej spolupráci. Využívajte pri tom svoj organizačný talent a manažérske schopnosti. Ak ste mali vo vzťahu nejakú krízu, mala by sa vyjasniť. Bude však nutné vyjasniť si aj niektoré svoje postoje a spôsob ďalšieho fungovania. Ak chcete ísť novou cestou, aj na to je vhodné obdobie. Pozor na trávenie a kĺby.Príslovie: Kto chce žať, musí siať.

Škorpión
Vezmite si dovolenku a trochu vypnite. Stačil by príjemný relaxačný víkend. Opatrne však s míňaním peňazí. Nepúšťajte sa do riskantných obchodov a všetko si poriadne preverte, aj keby situácie vyzerali na prvý pohľad veľmi lákavo. V rodine sa môžu vyskytnúť malé nedorozumenia, vo vzťahu zas bude lepšie príliš netlačiť na partnera. Nechajte všetko voľne plynúť a veci sa vyriešia. Menšie zdravotné problémy sa môžu vyskytnúť v oblasti hrdla, žlčníka alebo kĺbov.
Príslovie: Hľaď sporiť včas, máš v núdzi zas.

Strelec
V práci budete úspešná a všimnú si vás aj ľudia, ktorí vás doposiaľ prehliadali. Robte všetko systematicky, nenechajte sa rýchlym nárastom úspechu oklamať. Ak sa zaujímate o novú prácu, mali by ste ju dostať. Vo fungujúcom vzťahu zažijete príjemné prekvapenia. Ak vzťah len začínate, bude sľubný a bude sa rozvíjať tou správnou cestou. Nezadané však tento mesiac nič nové nezažijú, tak si aspoň doprajte niečo, čo ste chceli už dávno, nech máte dobrý pocit. Zo zdravia hrozia ťažkosti s imunitou a trávením.
Príslovie: Babka k babce, budú kapce.

Kozorožec
Vážte si každú prácu, možnosť či nápad, ktorý sa objaví, aj keby boli spočiatku nezaujímavé. Spory v práci sa upokoja. Prejavte veľkorysosť alebo si, naopak, nechajte pomôcť. V partnerstve sa snažte o rovnováhu, inak by sa mohlo stať, že jeden bude dávať a druhý len brať. Starajte sa preto o svoj vzťah svedomitejšie a rozvážnejšie. V novom vzťahu venujte pozornosť aj detailom, inak je možné sklamanie. Myslite aj na to, čo jete, inak by sa mohli vyskytnúť problémy s trávením alebo obehovým systémom.
Príslovie: Kto nechce grajciare, nemá toliare.

Vodnár
Budete mať dostatok síl a nápadov. Pustite sa do aktívnej fyzickej či duševnej práce, budú vám výrazne naklonení aj druhí. Napriek tomu sa nesnažte všetko zvládnuť naraz, ale postupne. Tak si to užijete omnoho viac. K partnerovi buďte ohľaduplná, pozitívne sa to prejaví v dôležitých situáciách. Nezadané čakajú nové skúsenosti. Vyhnite sa náročným športom, hrozia ťažkosti v oblasti kĺbov či chrbtice.
Príslovie: Lepšie delené ako naraz zjedené.

Ryby
Do náročnejších úloh sa nepúšťajte sama ani doma sa neprepínajte. Snažte sa vyhýbať stresu a nerozčuľujte sa. Ak máte neodkladné záležitosti, ktoré je nutné riešiť, poraďte sa s niekým, komu naozaj dôverujete. V dlhodobom vzťahu sa prejaví vaša nerozhodnosť, v počiatočnom zas úsilie ho budovať. Nezadané si užijú chvíle v dobrej spoločnosti, preto sa prípadným stretnutiam nebráňte. Menšie zdravotné problémy môžete mať so žlčníkom či pečeňou. Dávajte si však pozor aj na trávenie.
Príslovie: Ako si posteľ ustelieš, také budeš mať sny.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 03:41