pexels
StoryEditor

Vianoce bez výčitiek. Prečo by ste si mali dopriať všetky chutné maškrty?

16.12.2020, 08:00
Životný štýl
Vianoce nie sú len o zákuskoch. Celý december sa nesie v duchu skvelého jedla a pitia. Večierky, prechádzky po trhoch, Vianoce a Silvester... Všetky tieto udalosti sprevádza mnoho dobrôt, ktorým vieme len ťažko odolať. Tento rok však odmietať nemusíte. Prinášame vám tri dôvody, prečo si tohtoročné sviatky môžete užiť naplno.

1. Výčitky = kilá naviac. Je vedecky dokázané, že ak si čokoľvek vyčítame, automaticky z toho priberáme. Takže skoncujte s výčitkami a zaželajte si dobrú chuť.

2. Spomienky. Ich súčasťou sú aj chute a vône. Naozaj chcete len spomínať na to, ako ste si dopriali chutné varené víno alebo skvelé zákusky, a tým ste si trénovali pevnú vôľu a počítali kalórie? My teda rozhodne nie.

3. Motivácia. Poznáte lepšiu motiváciu, ako sa donútiť k pravidelnému cvičeniu v novoročných predsavzatiach? Užite si všetky chute Vianoc a v januári si jednoducho kúpte novú permanentku do fitka.

Nezabudnite, že všetko dôležité sa odohráva vo vašej hlave. Preto, ak si s kludom dovolíte pár kúskov vianočného pečiva, verte, že nebudete jesť viac ako je nutné. Nezabúdajte, že zakázané ovocie chutí najlepšie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:46