archív M.B.
StoryEditor

Exkluzívne iba u nás: Zacvičte si doma s osobným trénerom Martinom Bobekom

09.12.2020, 16:00
Životný štýl
A už žiadne výhovorky! Odteraz sa postaráme o to, aby ste si každý týždeň zacvičili s mladým osobným trénerom, ktorý má dlhoročné skúsenosti a na krku niekoľko neuveriteľných premien svojich klientov.

Kto je Martin Bobek (31)?

Martin Bobek má zameranie kondičný tréner a tréner v oblasti fitness. Pri tréningoch sa zameriava na rozvoj vytrvalostných a silových schopností, formovanie postavy pomocou funkčných tréningov. V tréningovom procese využíva rôzne pomôcky ako napríklad TRX, Bossu, Overball a využíva poznatky z tréningu Crossfitu a štúdia fyzioterapie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Bobek (@bobekmartin)

Pochádza z vodáckej rodiny (starý otec Tibor Polakovič bol reprezentant v rýchlostnej kanoistike – 6. miesto na OH 1960 v Ríme), mama Jana reprezentantka v rýchlostnej kanoistike (účastníčka OH 1980 v Moskve), otec Tomáš juniorský reprezentant v rýchlostnej kanoistike. Sám sa od 13 rokov venuje kanoistike pretekársky, v roku 2007 sa ako juniorský reprezentant zúčastnil ME a MS v kanoistickom maratóne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Bobek (@bobekmartin)

Má trénerskú špecializáciu ako kondičný tréner a tréner kanoistiky, je certifikovaných masérom. Absolvoval mnohé kurzy a školenia na rozšírenie kvalifikácie v oblasti kondičného športu, fitness a výživy. Ako tréner pracuje od roku 2014 v Golem Club Relaxx. Pod jeho vedením trénovali napríklad herci Pavol Plevčík (ktorý si za 9 mesiacov intenzívneho cvičenia prešiel obrovskou zmenou), Peter Makranský, hviezda markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome Dárius Koči, tanečnica z Let‘s Dance Natália Glosíková, speváčka Kristina či herečka Karin Olasová.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Bobek (@bobekmartin)

Trénerovi Martinovi trvalo 9 mesiacov, aby pomohol hercovi Pavlovi Plevčíkovi k jeho zdravej, vysnívanej postave.

Transformácia herca archív M.B.

Popis k videu:

Ako prvý tréning som si pre vás pripravil cvičenie vo forme TABATA. To znamená, že 20 sekúnd budeme cvičiť a 10 sekúnd bude medzi jednotlivými cvikmi pauza na vydýchanie. Jedna tabata pozostáva z ôsmich intervalov a celkovo pôjdeme takéto tabaty tri. Vo videu počuť časomieru, ktorá hlási začiatok a koniec jednotlivých intervalov. A aby ste videli, že sa viem zapotiť aj ja, tak to celé odcvičím s vami. Zároveň sa vás bude snažiť namotivovať a usmerňovať, aby ste dodržiavali správnu techniku cvikov. Medzi jednotlivými tabatami si dajte minimálne 4 minúty oddych a počas cvičenia nezabúdajte na pitný režim. Video si stopnite a potrebný čas si oddýchnite.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 14:45