shutterstock
StoryEditor

Znamenia, ktoré patria medzi najobľúbenejšie. Radíte sa medzi nich?

02.12.2020, 07:30
Životný štýl
Ruku na srdce - kto by nechcel byť na ich mieste?

Rak

Toto znamenie má veľmi obetavú povahu. Problémy iných stavia pred tie svoje a to je jeden z dôvodov, prečo si vie rýchlo získať sympatie svojho okolia. Je to zároveň aj jeho slabou stránkou, pretože aj vďaka práve tomu zvyknú ľudia zneužívať jeho dobrotu. Raci si z času na čas zalietajú v oblakoch, no napriek tomu sú mimoriadne pracovití, usilovní a držia sa reálnych plánov. Stále sa vás budú snažiť pochopiť, aj keď ich to bude stáť mnoho síl. Týchto ľudí si jednoducho držte pri sebe.

Panna

Panny sú verné, trpezlivé a v neposlednom rade tak, ako Raci, taktiež obetavé. Väčšinou sú miernej povahy, čo ich robí vyrovnanými a silnými a málokedy sa stane, že ich niečo vyvedie z miery. Ľudia vyhľadávajú toto znamenie, pretože sa pri ňom cítia dobre a my sa nečudujeme - Pannám záleží na tom, ako ich spoločnosť berie, ale aj to, ako sa okolo nich spoločnosť cíti.

Vodnár

Vodnári sú priateľskí a tolerantní, čím sa dostávajú na popredné miesta obľúbenosti. Aj keď sú väčšinou tichí a hanbliví, po tom, ako ich poznáte, sa zrazu dokážu zmeniť na energických, miestami až výstredných. Jedná sa však o múdrych ľudí, a tak sa nemusíte obávať toho, že by vám nejakým spôsobom ublížili. Nehovoriac o tom, že sú to mimoriadne spoločenské tvory, ktoré vedia, ako sa v spoločnosti správať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 08:55