shutterstock
StoryEditor

Vášnivé a zvodné! Tieto znamenia patria v posteli k tým najlepším

25.11.2020, 08:15
Životný štýl
Sú znamenia, ktoré to jednoducho vedia. A veruže to s nimi stojí za to!shu

Vodnár

Ľudia narodení v znamení vodnára sú odporcami stereotypu - či už vo vzťahu, na pracovisku, alebo v posteli. To je pre vás obrovský bonusový bod. Vaše posteľné radovánky totiž nikdy nebudú nutnou rutinou, ale zakaždým niečím novým. Je azda nemožné, aby ste sa pri tomto znamení v posteli nudili. Vodnári sa totiž neboja skúšať nové veci, no nebojte sa, do ničoho vás nebudú tlačiť. Dbajú totiž hlavne na spokojnosť partnera, keďže to ich vzrušuje najviac. 

Baran 

Toto znamenie je odjakživa považované za jedného z najlepších milencov. Tak, ako aj vodnár, aj barani sú mimoriadne kreatívni, a tak si môžete byť istí, že budú každú chvíľu vymýšľať niečo nové. Čokoľvek, na čo sa s týmto znamením odhodláte, bude pre vás neskutočným zážitkom. O to väčší bonus získate, ak sa s týmto znamením ,,zviažete'' nebude totiž plniť len svoje predstavy, ale aj tie vaše. A verte, že to stojí za to!

Rak 

Aj keď je rak považovaný skôr za romantické znamenie, netreba zabúdať, že pri správnom partnerovi vedia byť veľmi zmyselnými milencami. Pri zvádzaní zapájajú všetky zmysly - aj tie, o ktorých ste netušili a dokážu pripraviť atmosféru ako málokto. Milovať sa vydržia dlho a môžete mať istotu, že chuť na sex ich len tak neprejde. Práve naopak - ak trafíte klinec po hlavičke, toto znamenie vám nedá kľudne spávať. Nebránia sa skúšať nové veci, aj keď sa na prvý pohľad môžu zdať ako konzervatívni.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 14:21