shutterstock
StoryEditor

Štyri ženské znamenia, ktorým neodolá žiaden chlap. Ste medzi nimi?

20.11.2020, 08:15
Životný štýl
Niektoré ženy to proste v sebe majú... také to čaro, ktorému vie chlap odolať len horko ťažko.

Baran

Ženy narodené v znamení Barana sú vytrvalé a idú si tvrdo za svojim. Práve táto vlastnosť mužov dostáva do kolien - uvedomujú si, že vedľa seba majú sebestačnú ženu. Neznamená to však, že sú chladné, práve naopak. Aj keď v kariérnom živote ukazujú kamennú tvár, v súkromí sa nevedia nabažiť romantických giest a nechávajú sa pritom hýčkať. Niet čudo, že sú snom každého chlapa - kto by nechcel mať pri sebe silnú ženu, ktorá mu neuberá na mužnosti?

Rak 

Tieto ženy majú šťastie. Už odjakživa mužov priťahuje nežnejšie pohlavie, ktoré sa o nich vie postarať, no zároveň im byť partnerkou a nie mamou. So ženou v tomto znamení sa môžete rozprávať hodiny a konverzácie s ňou vás jednoducho neomrzia - nielenže majú vynikajúci všeobecný prehľad, ale zároveň sa zaujímajú aj o váš súkromný, či pracovný život. Ak sa s vami cítia dobre, nemajú problém vykročiť z komfortnej zóny a vyskúšať aktivity, ktoré im spočiatku nie sú blízke. Nehovoriac o tom, že ovplývajú neuveriteľným šarmom a krásou. 

Váhy

Na prvý pohľad tajomné ženy v sebe skrývajú naozaj veľa. Po ich boku sa nikdy nudiť nebudete, nakoľko sú spontánne, bláznivé a večne pozitívne naladené. Muži na nich milujú najmä ich večný optimizmus, ktorý robí zo sveta krajšie miesto a stále keď sú s nimi, zabúdajú na všetky problémy. Byť po boku Váh je pre nich ako nachádzať sa v raji, a tak si s touto ženou užívajú každú jednu sekundu. Veľkým plusom je tiež ich spoločenskosť, vďaka ktorej sa muž so svojou partnerkou cíti dobre nielen medzi svojimi priateľmi, ale aj kdekoľvek v spoločnosti.

Strelec

Strelkyne odjakživa vedeli, ako byť správnou domácou gazdinkou - a tak sa muži môžu spoľahnúť na to, že doma bude neustále čisto. Napriek tomu, že je žienkou domácou, však nezabúda na svoj vzhľad - stále vyzerá reprezentatívne a etiketu ovláda na najvyššej možnej úrovni. Partner sa pri nej nemusí obávať toho, že by vyrobila nejaký spoločenský trapas, nakoľko sú Strelkyne považované za mimoriadne obľúbené a sú doslova magnetom v spoločnosti. Ženy narodené v tomto mesiaci sú pre mužov ako klenoty, o ktoré sa chcú starať čo najlepšie. Nečudo prečo!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 18:28