shutterstock.com
StoryEditor

Známi muži otvorene o ženách: Čo je na nás naozaj sexi?

16.10.2020, 09:00
Životný štýl
Nikdy nás neprestane zaujímať otázka, čo slovenskí muži považujú atraktívne na opačnom pohlaví. Čo je pre nich príťažlivé navonok a takisto, ktoré ženské vlastnosti im pripadajú atraktívne zvnútra. Čo je na ženách skutočne sexi nám prezradili hudobník Zoli Tóth, stand-up komik Michael Szatmary a režisér Nikita Slovák.

Producent, klávesista a majiteľ nahrávacieho štúdia Zoli Tóth (36): Najsexi na žene je prirodzenosť

Vzťah k ženám:
Mám, samozrejme, pozitívny vzťah k ženám. Myslím si, že môj vzťah k nim je rovnako zdravý, ako ho má nastavený každý správny chlap. Bez žien by bol svet určite škaredší. Čo by sme tu bez nich robili? Vnímam ich ako veľmi silnú súčasť dnešnej doby. Sú to matky našich budúcich detí, a takisto aj nás mužov porodili práve ženy. Vo svojom okolí často zažívam veľkú ženskú starostlivosť, a to nielen o muža, ale celkovo o chod a smerovanie sveta. Ženy vedia poskytnúť ochranné krídla a lásku v každej situácií. Sú nežné. Majú v sebe určitú vkusnosť. Svet so ženami a každá daná chvíľa s nimi je oveľa krajšia.
Čo je na ženách sexi z vizuálneho hľadiska:
Jednoducho povedané, mám rád, ak žena pôsobí prirodzene. To znamená, že pre mňa vedia byť sexi aj vyťahané tričko a tepláky, pokiaľ sa v tom žena cíti dobre a vyžaruje to aj na prvý pohľad. Osobne mám rád na ženách absolútnu prirodzenosť. Podľa mňa sú prirodzená ženská krása a vyžarovanie oveľa atraktívnejšie ako niečo umelé. To platí nielen pre výzor, ale aj pre osobnosť ženy. Nie som veľkým zástancom plastických operácií, pokiaľ to naozaj nie je nutné. Prirodzená žena je však pre mňa rozhodne viac sexi.
Ktoré časti ženského tela sú pre teba sexi:
Pokiaľ sa mi stane, že si všimnem ženu a stojí tvárou smerom ku mne, tak si okamžite všímam jej oči. Ak však žena stojí chrbtom, tak si všímam, pochopiteľne, úplne iné veci.
(smiech). Žena dokáže zaujať rôznymi časťami tela. Niekedy to môže byť napríklad aj ruka, som hudobník - klavirista, preto ma pekná ženská ruka vie rozhodne upútať. Niekedy ma vie zaujať žena aj čímsi netradičným, čo ostatné nemajú. Každý muž vie urobiť celkový sken a vyjde mu z toho celkový dojem zo ženy. Nikdy to nie je o tom, čo si všimnem prvé. V prvom rade sú však pre mňa podstatné oči a potom sa k tomu pribaľuje ten ostatný zvyšok tela (smiech).

Stand-up komik, moderátor a zabávač Michael Szatmary (43): Sexi je pre mňa netuctová žena s peknou tvárou a poprsím

Vzťah k ženám:
Môj vzťah k ženám je veľmi pozitívny, pretože som chlapec, ktorý mal vždy záujem o ženy po všetkých stránkach. Už ako tínedžer som mal viac kamarátok ako kamarátov. Spoločnosť žien mi vždy vyhovovala a v podstate to tak ostalo podobne až dodnes. V súčasnosti je však ťažké mať kamarátky ženy bez toho, aby to bolo založené len na kamarátstve. Mám rád ženy. Obdivujem ich. Zvlášť potom, ako som sa stal otcom. Klobúk teda skláňam pred každou matkou.
Čo je na ženách sexi:
Nech to vyjde hocijako povrchne, ak sa bavíme o vonkajšom vzhľade, tak je určite prvá tvár a potom prídu na rad prsia. Ja som skôr ten „horník“. Nemám svoj typ ženy. Musím to skôr cítiť, že sa mi žena páči. Moja mama však tvrdí, že všetky moje bývalé sa na seba podobali. Napriek tomu, že jedna bola čierna a druhá blondína, vraj niečo podobné, čo ich spájalo, mali. Povahovo boli tiež všetky priateľky úplne iné, no keď som bol mladší, moja mama ich nedokázala rozoznať.
Ktoré vlastnosti sú na ženách sexi:
Ja som ten typ chlapa, ktorý nezávidí a nežiarli na úspešné ženy. Práve naopak. Mňa to skôr teší. Vždy svoje bývalé a súčasnú partnerku podporujem, aby to niekam dotiahla. Snažím sa svoju priateľku podporovať a zároveň aj ťahať hore. Občas ju aj tlačím do milióna vecí, lebo chcem, aby sa jej darilo. Pre mňa je veľmi dôležité, aby bola žena samostatná. Možno trochu ctižiadostivá, ale stále ženská. Chcem, aby jej lichotilo, keď jej muž otvorí dvere. U mňa je veľmi dôležitá aj veľká dávka tolerancie.
Aký typ ženy je antisexi:
Nemám rád, keď je žena vulgárna. Samozrejme, chápem, že ak si buchne prst na nohe, nepovie do šľaka (smiech). Nepáči sa mi však, ak dáma kričí a reve tak, že ju počuť úplne všade, a nemusím ani milovníčky drámy. Prekáža mi, ak sa žena doslova hrabe za volant. Keď sú tam chlapi, ktorí ju radi odvezú a ona by sa pokojne mohla nechať vyvážať. Mám rád prirodzenú krásu. Nikdy som sa nezameriaval na dokonalosť. Skôr mám rád, ak je na žene niečo iné a netuctové. Nemám rád typy žien, ktoré vyzerajú ako všetky ostatné. Prekáža mi žena dožadujúca sa neustálej pozornosti, ktorá je konštantne zavesená na chlapovi. Nepáči sa mi, keď nemá vlastné záujmy a bez partnera je úplne stratená.

Režisér Nikita Slovák (49): : Na ženách je najsexi štíhle, pevné a vyšportované telo

Vzťah k ženám:
Som ako básnik. Tí mali k ženám až náboženský vzťah. Ženy sú bohyne, ktoré zostúpili na zem, a rozhodne nám skrášľujú život. Žena ti môže ukázať buď raj, alebo peklo. Je sprievodkyňou na ceste, kde sa rozhodne, kam pôjdeš. Ženy sú veľké motivátorky. Nepoznám nikoho iného, kto lepšie dokáže motivovať, ako práve ženy. Sú to úžasné kamarátky. Ženy sú cieľom všetkých našich snažení. Však predsa toľko krásnych umeleckých diel, áut, domov vzniklo práve kvôli ženám. Osobne mám k ženám úžasný vzťah a ľúbim ich. Je to pre mňa tá najprirodzenejšia spoločnosť na svete, aká existuje.
Čo je na ženách podľa teba sexi :
V Čechách delia herečky režisérov na „horňákov“ a „dolňákov“. Prví majú radšej pekný hrudník a druhí dávajú prednosť krásnemu pozadiu. Ja som kombinovaný. Mám rád, keď sú ženy sexi a majú pekné telo. Mám rád tanečnice. Mal som zopár pekných vzťahov práve s nimi. Páčia sa mi aj športovkyne a fakt, že je ženské telo svalnaté. Nemám rád mľandravé ženy a dámy, ktoré sa opustili. Mám rád ženy, ktoré sú múdre a talentované. Obdivujem umelkyne. V podstate je príťažlivá každá žena okrem tej, ktorá sa opustila. Tým, že robím najmä s tanečnicami a s baletkami, tak má ženské telo pre mňa nezastupiteľné miesto. Neviem si predstaviť, že by som robil s tanečnicou, ktorá má niekoľko kilogramov navyše. Viem, že teraz sa viac oblejších žien zrejme nahnevá, ale ja za to skrátka nemôžem. Mám radšej ženy s pekným telom. Mojím ideálom krásy je Monica Bellucci. Žena naozaj nemusí mať 17 rokov a môže byť na nej vidieť, že si už odžila svoje. Ak človek niekoho ľúbi, tak miluje na žene aj rôzne jazvičky či vrásky a všetky tie jej nedospaté noci. Pre mňa je Monica stelesnením krásnej a príťažlivej ženy.
Ktoré vlastnosti sú na ženách sexi:
Na ženách mám rád zmysel pre humor, lebo ja sám sa veľkú časť dňa presmejem. V tých najvypätejších chvíľach sa človek naučí žartovať. Ak napríklad robím priamy prenos, tak sa spolu smeje celá posádka prenosového vozu. Páči sa mi, ak je žena sčítaná. Keď sa v niečom vyzná. Páči sa mi aj žena umelkyňa. Jedna z mojich veľmi dobrých kamarátok je aj Jana Brisudová, ktorá spĺňa tieto atribúty. Je výnimočná umelkyňa a navyše je zábavná. Páči sa mi, ak žena dodrží, čo sľúbi. Musí mať, samozrejme, rada aj sex (smiech). Fascinuje ma, ak vie spievať, hrať na hudobný nástroj alebo dobre tancuje. Tanec je pre mňa na žene asi najsexi.
Čo je na ženách naopak antisexi:
Antisexi je zamračený pohľad na život. Nemám rád, keď žena priveľmi moralizuje a je veľmi upätá. Nepáči sa mi ani premotivovaná feministka, ktorej keď otvoríte dvere, tak vám vynadá, že to zvládne aj sama. Mám rád ženskosť a schopnosť ženy prijímať komplimenty a pozornosť od muža. Je super, ak žena vie, že ak jej otvoríte dvere, tak vôbec nemusí ísť o sexuálne obťažovanie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 11:01