shutterstock.com
StoryEditor

Aj veľká riť vie očariť. Toto sú najväčšie mýty o bacuľkách

30.09.2020, 14:00
Životný štýl
Nikto učený z neba nespadol. Ale niektorí ľudia spadli z neba tuční. S mnohými sa to ťahá celé detstvo, dospievanie a nakoniec celý život, až pokým im rodina nekúpi plus size truhlu.

Nepoznám pocit štíhlosti, keďže som nikdy nebola štíhla. Aj keď som veľmi chcela byť a tejto túžby sa nevzdám, pokým budem žiť. Ale keďže už mám takmer tridsať a stále mám najradšej na svete sladkosti, čipsy a pečivo, zrejme už štíhla – napriek všetkým túžbam a snom – nebudem.
Športovo zdatná som nikdy nebola. Ako darček som nikdy nedostala lyže, korčule či iné športové náčinie. Za to, že nenávidím športy, môže jednak moja utkvelá predstava, že športovci neoplývajú obrovským intelektom, a na druhej strane aj to, že mi v živote žiadny šport nešiel. Dodnes mám problém s chytaním a hádzaním vecí.
Bez práce nie sú koláče
Tie síce nie sú práve to, čo pri chudnutí potrebuješ, ale nie sme predsa hlúpi, aby sme nevedeli, že staré matere to pri vymýšľaní tohto príslovia nemysleli doslova. Vyskúšala som už všetky možné diéty. Viem si nejaký čas nahovárať, že mi nechýba čokoláda, rožok a tak podobne, avšak väčšina diét nepomáha. Delená strava pomáha. Keď si rozdelím, že čokoládu zjem najskôr a až o dve hodiny obed. Pri zeleninovej tukožrútskej polievke sa mi už pri vyslovovaní chce vracať. Veľmi moderná krabičková diéta sa dá prežiť, avšak jedlo sa rýchlo kazí a to sa už potom nedá jesť. Takže ho nakoniec ani nezjete, a to je možno ten efekt chudnutia. Občas máte pocit, že to samy nezvládate, a preto navštívite dietologičku. Jedna vám výslovne ryžu zakazuje, pri tej druhej máte povolené jesť len tú. Zostala som z nich zmätená, tak dodržujem všetky diéty, a teda jem všetko.
Za najhlúpejšiu považujem Mačingovej diétu. Už len fakt, že autorka vydala tri diely knihy Najedzte sa do štíhlosti, dokazuje, že niečo nebude s kostolným poriadkom. Pretože ak by toto jedenie do štíhlosti fungovalo, schudli by sme už pri prvej knihe a nepotrebovali čítať ďalšie.
Šaty robia človeka
Moja postava síce nie je ideálna, ale stále si viem kupovať šaty v bežných obchodoch. Dokonca ani nepotrebujem najväčšiu dostupnú veľkosť. Moja postava má tvar a dajú sa na nej dobre identifikovať časti ako prsia, pás a zadok. Nerozumiem však faktu, prečo firmy razia teóriu, že žena nemá čo mať prsia. Humornú historku o obliekaní nemám, pretože sa nepreceňujem. Takže na verejnosti mi nepraskli nohavice ani nevyleteli žiadne gombíky. Škoda, mohla byť sranda.

Chlapi a bacuľky
Je príjemná a mäkká na dotyk. A to vždy! To znamená, že nikdy nenarazíte na kosť. Vždy sa dá za čo chytiť a kdekoľvek. Chudé dievčatá akoby vysychajú, za to my bacuľky sa vyplňujeme. Vrásky vypĺňame tukom, a to je výhoda.
Maj sa rada taká, aká si
Ja viem, lebo som to čítala v mnohých časopisoch a knihách, že ak sa máš rada a si so sebou spokojná, nie je nič príťažlivejšie. Napriek tomu trpím utkvelou predstavou, že ak by som štíhla bola, možno by sa mi žilo oveľa ľahšie. Najviac nenávidím, keď za mnou prídu štíhli ľudia a sťažujú sa, že sú tuční a musia schudnúť. Mám chuť im povedať, aby si šli kúpiť sto tribitiek a zadusili sa nimi! Je toto moje rozmýšľanie a mudrovanie o tučnote vôbec na niečo dobré? No, môžu si to prečítať nejakí ľudia a budú vedieť, že v tom nie sú sami. Avšak, ak máš depku zo svojej postavy, tak čítanie tohto článku ti nepomôže schudnúť. Ja aspoň môžem povedať, že som nemohla ísť cvičiť, pretože píšem článok.
V prírode to funguje rovnako. Keď sa narodí sloníča, tiež nečakáte, že z neho bude lanka. Tak sa s tým, dievčatá, zmierte. Po svete chodia ľudia tuční aj chudí. Nech sa snažíme akokoľvek, z diét napokon aj tak priberáme. Ak to teda nejde, vykašlite sa na to a milujte svoje pneumatiky. V konečnom dôsledku, aj vďaka nim máme tie prsia.

Mýty o bacuľkách

  • Bacuľky majú komplexy. A ktorý človek ich nemá? Každý na tomto svete má nejaký komplex a je úplne jedno, či je bacuľatý alebo nie.
  • Bacuľky nemajú sex. Áno, tie, ktoré ho nechcú mať, ho nemajú. Ale, popravde, milujeme sa so svojím partnerom viac ako chudé krásavice. Nič v zlom, dievčatá, avšak hovorí sa, že bývate ako dosky a nemusíte sa vôbec snažiť.
  • Bacuľky nemôžu nosiť obtiahnuté veci. Len si to predstavte. Dať si na veľké telo ešte väčší habit, ktorý z vás spraví ešte trikrát takú širokú osobu.
  • Bacuľky sa viac potia. Tento mýtus nevyvrátime. V 35 stupňoch v lete sa potíme všetci.
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 00:08