shutterstock.com
StoryEditor

Vypočujte si podcasty, pri ktorých sa poriadne zasmejete a oddýchnete si

11.09.2020, 14:36
Životný štýl
Vybrali sme pre vás naše obľúbené, mužské a ženské podcasty, ktoré nás naozaj bavia! Počuli ste ich už aj vy? Ak nie, určite to napravte.

Podcast Peti Polnišovej a Evelyn

Jauuu, PS: to bolelo
Rozhodne sa budete baviť. Vzťahový podcast plný aj vašich príbehov patrí medzi najvtipnejšie. Doteraz má 18 epizód, už v prvom, ktorý sa volal – 6 fáz rozchodu bolo jasné, o čo pôjde.
„Smejeme sa z našich ,ženských hrotov a hystérií‘ a chceme, aby mali tie, čo nás počúvajú, pocit, že sú s nami na káve a spoločne riešime chod sveta. Podľa reakcií to zatiaľ vychádza,“ hovorí Petra a Evelyn dodáva: „Psychické zdravie je dôležité a vedia nám ho zničiť hlavne vzťahy, je to priestor, kde sa nemusíme na nič hrať, kde môžeme my dve hovoriť pravdu o veciach, ktorú by ,dáma‘ nemala prezrádzať, lebo by mala byť nad vecou. Veľakrát nie sme a zdieľať si hystériu vzájomne je dobré.“


Spýtali sme sa Petry aj Evelyn, aké tri najväčšie rozdiely vidia medzi mužom a ženou.

Evelyn:
1. Chlapi sú v citoch oveľa zrozumiteľnejší než ženy.
2. Ženy viac analyzujú, niekedy naoko úplne zbytočné veci.
3. Chlapi sú v rámci lásky jednoznačnejší – buď chcem, alebo nechcem. Ženy ju zas vnímajú fatálnejšie.
Petra:
1. Fyziologické rozdiely, samozrejme.
2. Muži vo vzťahoch neanalyzujú. Prosto sa v nich nachádzajú. Ženy dokážu rozanalyzovať aj deravú ponožku.
3. Podľa mojej analýzy sa muži viac riadia intuíciou ako ženy. Zdalo by sa, že by to malo byť naopak, ale my naozaj viac zapájame viac rozumu.

Podcast Traja chlapi na pive

Ak má váš drahý rád hokej, bude sa baviť. Ak máte rada hokej vy, tiež. Ak hokeju vôbec nerozumiete, bude to sranda tiež. Lebo títo traja sú ako my ženy, keď riešime, prečo sa Brad a Angelina pred rokmi rozišli.
Martin, Marek a Paľo majú jasno v tom, kto má akú kondičku, kto má akú frajerku, kto kde za aké peniaze prestúpil a okrem toho k nim chodia hokejisti, ktorých sa pýtajú úplne na všetko.

Prečo by ženy mali chlapom pustiť váš podcast?

Martin:
„Ja si pomôžem pri odpovedi mojou Andrejkou, ktorá nás z nepochopiteľných dôvodov počúva, aj keď o hokeji nevie nič a šport ju absolútne nezaujíma. Hovorí, že sa smeje na tom, ako si zo seba navzájom uťahujeme a podpichujeme sa. Ale ona nás všetkých troch pozná, takže to sa veľmi neráta. Budem asi hovoriť aj za chalanov, keď poviem, že keby za mnou prišla s tým, že počúva super podcast o hokeji, že si to mám pustiť, tak by som asi vybuchol od smiechu. Pri všetkej láske a úcte.“

Paľo:
Lebo je to rozprávanie nielen o hokeji, hovoríme o zákulisných veciach z najslávnejšej ligy sveta. A u nás čo občan, to odborník na hokej, takže je to pre všetkých.

A ako malý bonus máme pre vás niekoľko tipov na super filmy a seriál:

Film American Son
Viete si predstaviť film, ktorý je nakrútený v jednom priestore a aj tak vám nedovolí stlačiť si pauzu a vydýchnuť? Toto je on. Stratí sa syn. Čiernej mame, bielemu otcovi. Už rozvedeným. V čakárni na polícii riešia, čo sa stalo… Naozaj skvelý film!

Film Prázdniny v divočine
Prišla z New Yorku, do Afriky. Tesne po rozchode, aby bolo jasné. Stretla muža… a už viete, že to bude pekná romantika. Navyše, hlavnú predstaviteľku hrá Charlotte zo Sexu v Meste. Takže?

Seriál Unbelievable
Fantastické. Silno ženské. Napínavé. Bez zveličenia, bez nadhľadu. Nás to brutálne bavilo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 15:16