shutterstock
StoryEditor

Do vienka dostali najmä bystrosť. Tieto tri znamenia patria medzi najmúdrejšie

06.08.2020, 11:00
Životný štýl
Podľa astrológov sa vyskytujú znamenia, ktoré majú dopredu danú určitú inteligenciu.

Baran

Ľudia narodení v tomto znamení často túžia po uznaní. Milujú viesť a udávajú smer. Vďaka svojej priebojnosti a agresívnemu prístupu dosahujú vysoké ciele. Môže za to aj ich inteligencia - práve tá im dokáže nájsť tu správnu cestu, ako dosiahnuť svoje. Okrem bystrosti dostali totiž do vienka aj emocionálny intelekt, ktorý im umožňuje pracovať s ľuďmi a kontrolovať svoje vlastné emócie. Na druhej strane sú však veľmi naivní a okolie dokážu ohromiť svojim sebavedomím. Nenávidia lož a každého klamára odhalia.

Škorpión

Toto znamenie si veľmi dobre uvedomuje, že život je veľmi komplikovaný a preto si ho už od útleho veku neznepríjemňujú zbytočnými hádkami a konfliktmi. Práve vďaka svojej múdrosti dokážu predísť konfliktu a všetko riešiť na diplomatickej úrovni, odosobniť sa od problémov a nájsť to správne východisko. Ľudia narodení v tomto znamení sú taktiež logicky nadaní a vynikajú v matematike.

Kozorožec

Ľudia v znamení kozorožca sú pokojní, uvážení a pozorní a na nič netlačia. Svojich priateľov si dôsledne vyberajú a nepustia k sebe hocikoho. O svojich citoch a emóciách veľmi nehovoria. Keď ich však bližšie spoznáte, objavíte ich neuveriteľný pôvab a inteligenciu - kozorožec sa s vami dokáže rozprávať o rôznych témach, miluje totiž všeobecný prehľad. Radi sa učia, a tak je možné, že vás zakaždým prekvapia nejakou novou informáciou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 04:21