shutterstock.com
StoryEditor

Prinášame vám veľký augustový horoskop. Čo vás čaká?

27.07.2020, 17:00
Životný štýl
Tak čo, ste zvedavá, čo vás čaká a neminie?

Baran
Tento mesiac by ste sa mohli dopracovať k novým možnostiam či dôležitým informáciám. Ak ste mali v práci nejaký konflikt či nedorozumenie, dôjde k zmiereniu, zamestnanie teraz radšej nemeňte. Vhodné obdobie je však na štúdium či dokonca skúšky. Problémy môžu nastať iba v úradných záležitostiach, všetky dokumenty si poriadne skontrolujte. V partnerstve sa môžu vyskytnúť problémy s komunikáciou. Nebuďte tvrdohlavá a snažte sa prispôsobiť. Menšie zdravotné problémy vám môžu spôsobiť trávenie a chrbtica.
Tip: Uvedomte si, že nie všetko môžete mať hneď a naraz.

Býk
V práci sa črtá náročnejšie obdobie a možno aj dôležité rozhodnutie, ktoré sa môže týkať cestovania či práce v zahraničí. S financiami by sa vám malo dariť najmä koncom mesiaca. Ak máte v partnerstve nejaké problémy, konajte a snažte sa byť objektívna. Nezadaným bude priať, môžu sa pokojne zoznamovať s novými mužmi. V rodine vás poteší príjemná udalosť. Ak má problémy niekto blízky, dôjde k pozitívnemu vyriešeniu. Trocha potrápiť vás môžu oslabená imunita, štítna žľaza, trávenie alebo kĺby.
Tip: Snažte sa byť viac pokojná a vyrovnaná.

Blíženci
Asi budete mať dojem, že máte príliš veľa práce a nestíhate. Dôležité je, aby ste si určili priority a pracovali systematicky. Nedajte sa nikým a ničím ovplyvňovať, najmä nie peniazmi. Ak sa objavia nové pracovné či finančné možnosti, buďte opatrná. Cestovaniu tento mesiac praje. Vo vzťahu sa snažte o kompromis, niektoré veci možno vášho partnera už dlhšie zaťažujú. V rodine by ste si mali užiť príjemné chvíle, aj deti vás budú tešiť. Menšie zdravotné ťažkosti vám môžu spôsobiť kĺby, pokožka a chrbtica.
Tip: Naučte sa relaxovať, doprajte si oddych a nikam sa neponáhľajte.

Rak
V práci by mal tento mesiac byť pokojný. Aj kolegovia vám budú nápomocní, môžete sa preto pustiť aj do veľkých či nových projektov. Dariť sa vám bude aj na záhrade či okolo domu. Ďaleké cesty sa neodporúčajú, oddychujte však doma. Finančne by sa vám malo dariť. Utužujte priateľstvá, stretávajte sa s blízkymi a rodinou, usporiadajte párty, grilovačky. Pokojne sa venujte aj ľahšej športovej aktivite. Trocha potrápiť vás môžu oslabený obehový systém, prípadne trávenie, radšej s jedlom neexperimentujte.
Tip: Ak máte nejaký nápad, neváhajte a dotiahnite ho až do konca.

Lev
V práci hrozia určité nedorozumenia, preto bude lepšie dávať pozor na to, čo urobíte, ale aj čo poviete. Nestarajte sa hlavne do vecí, ktoré sa vás netýkajú. Nadriadení budú spokojní s vašimi výkonmi, koncom mesiaca môžete za nimi prísť aj s novými nápadmi. Ak by ste chceli investovať, urobte tak najmä začiatkom mesiaca. V láske vás čaká trochu náročné obdobie, nezadané by mali pribrzdiť. Vo vzťahu sa môže vyskytnúť určitá nepríjemnosť, ale nebude mať dlhé trvanie. Mierne ťažkosti vám môžu spôsobiť oslabené kĺby, obehový systém a žily.
Tip: Aj keď sa ukážu problémy, nakoniec všetko dobre dopadne.

Panna 
Tento mesiac vás čakajú príjemné zmeny v zamestnaní, možno nový kolega alebo lákavé možnosti, ktorých sa určite chopte. Veci sa budú vyvíjať dobrým smerom. Snažte sa myslieť aj na seba, to, že stále pomáhate len druhým, sa teraz môže odzrkadliť. Môžete cestovať alebo sa venovať štúdiu. Nezadané sa nemusia báť nových zoznámení, mohol by sa totiž objaviť niekto zaujímavý. Vo vzťahu vás čaká príjemné obdobie, ale v rámci rodiny budete zrejme riešiť niečo, čo vás nebude veľmi tešiť. Menšie zdravotné problémy vám môžu spôsobiť oslabený žlčník alebo trávenie.
Tip: Čaká vás príjemné obdobie, zamyslite sa len nad svojimi prioritami.

Váhy 
Pracovné možnosti asi pre vás nebudú dostatočne zaujímavé. Možno budete premýšľať nad novým pracovným smerom, v súčasnej práci sa však črtá príjemná zmena. Koncom mesiaca sa vám asi nebude dariť podľa predstáv, ale nakoniec všetko zvládnete. Ďaleké cesty či výlety sa neodporúčajú. Vo vzťahu vás asi bude niečo trápiť, neuzatvárajte sa do seba a s partnerom otvorene hovorte. Nezadané čaká dobré obdobie, ktoré bude priať novým známostiam. Trochu potrápiť vás môžu oslabená chrbtica, kĺby, obehový systém.
Tip: Ak sa vám niečo dôležité nedarí, doprajte si pokoj.

Škorpión 
V práci sa môže objaviť niečo, čo vás trochu vyvedie z miery. Ak sa budete snažiť robiť veci zodpovedne, všetko zvládnete. Nedajte sa odradiť prípadnými neprajníkmi. Finančne sa vám bude dariť najmä koncom mesiaca, dlhé cesty sa však neodporúčajú. Vo vzťahu sa zrejme vyskytne nedorozumenie či dokonca ostrejšia výmena názorov. Nebuďte zbytočne dramatická, snažte o vzájomné porozumenie. Nezadané by tento mesiac nemali riskovať s neznámymi mužmi. Menšie zdravotné ťažkosti môžete mať s trávením, so žlčníkom a je tiež potrebné dávať pozor na alkohol.
Tip: Neprepadajte sebaľútosti a snažte sa naučiť väčšiemu vnútornému pokoju.

Strelec
Tento mesiac by ste mali mať v práci pohodu, trocha zhonu sa možno ukáže len koncom mesiaca. Nadriadení vám asi dajú zložitejšiu úlohu, vy však všetko zvládnete na výbornú. Ak od vás bude chcieť niekto pomoc, určite neodmietnite. Môžete cestovať, študovať či investovať. Vo vzťahu sa snažte byť viac otvorená k zmene a robte kompromisy, posunie vás to k lepšiemu vývoju. Nezadané čaká skvelé obdobie na nové známosti. Zdravotne vás môžu trocha potrápiť oslabené kĺby, pečeň alebo obličky.
Tip: Doprajte slobodu sebe i druhým.

Kozorožec
Možno sa bojíte určitej pracovnej neistoty a je tiež možné, že sa vám nebude dariť tak, ako by ste chceli. Neobávajte sa, nájde sa niekto, kto vám poradí a pomôže. Ak sa chystáte cestovať, vyberajte si len overené krajiny. Investovať sa vám oplatí až koncom mesiaca. Ak ste nespokojná vo svojom partnerskom vzťahu a naozaj vám na ňom záleží, pracujte na tom, rozprávajte sa. V rodine sa vyskytnú určité problémy, ktoré však veľmi ľahko vyriešite, vyjadrite všetko, čo vás trápi. Menšie zdravotné ťažkosti vám môžu spôsobiť oslabená pečeň, oči alebo dutiny.
Tip: Isté záležitosti sa budú riešiť veľmi pomaly, snažte sa byť trpezlivá.

Vodnár
Tento mesiac by sa vám malo všetko dariť od ruky. Aj kolegovia, aj nadriadení vám budú vychádzať v ústrety. Napriek tomu je vhodné obdobie aj na zmenu práce. Riskantné finančné operácie sa však neodporúčajú. Cestovaniu tento mesiac praje. V rodinných vzťahoch vás čaká horšie obdobie a zrejme budete mať pocit, že vám niekto blízky dostatočne nerozumie. Skúste sa zamyslieť nad tým, či ste ku každému otvorená. Nezadaným sa bude dariť, možno nájdu aj svoju spriaznenú dušu. Zdravotne vás môžu trocha potrápiť oslabený obehový systém, kĺby alebo chrbtica.
Tip: Možno sa cítite nepochopená, skúste sa však viac otvoriť druhým ľudom.

Ryby
Ak budete vo svojich pracovných nápadoch dostatočne odvážna, vaše sny sa môžu naplniť. Myslite pozitívne a buďte vďačná za všetko, čo sa k vám dostáva. Všetky prípadné problémy dokážete hravo vyriešiť. Niečo vás príjemne prekvapí. V situáciách s novými ľuďmi však buďte obozretná, najmä koncom mesiaca. Vo vzťahu sa môžu objaviť určité problémy, snažte sa spoločne hľadať správne riešenie. Môžete sa tešiť na príjemné chvíle s rodinou alebo s priateľmi. Menšie zdravotné problémy vám môžu spôsobiť oslabené trávenie, bolesť hlavy alebo chrbtice.
Tip: Príliš sa bojíte o druhých, v určitých situáciách stačí len ostať pokojná.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 15:21