second handpixabay.com
StoryEditor

Zabudnite na drahé obchody! Toto sú dôvody, prečo nakupovať v sekáči

19.07.2020, 10:41
Životný štýl
Nájdete ich takmer všade. A to, čo nájdete v nich, stojí rozhodne za to.

1. Ušetríte peniaze

Azda jeden z najznámejších dôvodov prečo sa ženy rozhodli nakupovať v sekáčoch je jednoznačne neporovnateľná cena. Zatiaľ čo si v obchode zaplatíte za bundu niekoľko desiatok eur, v sekáči ju nájdete ,,za babku''. Nehovoriac o tom, že sa tam nachádzajú aj kúsky luxusných značiek, na ktoré by ste si museli šporiť aj niekoľko mesiacov. 

2.Budete mať jedinečný kúsok

Poznáte ten pocit, keď sa prechádzate a vidíte niekoho v tom istom tričku? Samozrejme nie je to nič tragické, pokiaľ sa to nestáva na dennom poriadku. Ruku na srdce, každú z nás však poteší, keď sa nás niekto opýta na ten nápaditý kúsok, ktorý ešte na nikom nevideli... pravdepodobne totiž nie je z miestneho nákupného centra. 

3. Planéta sa vám poďakuje

Niekoľko výskumov poukazuje na fakt, že práve textilná výroba zaťažuje našu planétu v obrovskom množstve. Neziskové a dobročinné organizácie tak apelujú na to, aby sme nakupovali čo najmenej a znížili tak dopyt po nových kusoch oblečenia. Túto myšlienku práve podporuje sekáč, ktorý vám ponúka kúsky, ktoré sú častokrát takmer úplne nové. 

4. Neustále nový tovar

Tovar sa v sekáčoch dopĺňa každý jeden deň - v tých väčších a vyhľadávanejších dokonca niekoľkokrát do dňa. Nemusíte tak čakať na novú kolekciu a prevracať oči nad tým, že tigrovaný vzor nie je to vaše, tak si radšej počkáte na ten kvetinkový...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 16:14