shutterstock
StoryEditor

Ľudia plní lásky a nehy: Tieto znamenia vás budú milovať až za hrob

14.07.2020, 12:30
Životný štýl
Nech sa stane čokoľvek, ich láska to prekoná.. od týchto znamení by sme si mali brať príklad.

Býk 

Vraví sa, že Býci sa pre lásku narodili. Maznali by sa s vami najradšej od rána do večera a aj ich najväčšia slabosť - tvrdohlavosť, sa mení na výhodu. Tento partner za vami bude stáť v tých najťažších životných chvíľach a jednoducho sa vás len tak nepustí. V opačnom prípade si však musíte dať pozor - keď sa s Býkom rozchádzate, väčšinou to neprijíma veľmi dobre.

Rak

Ľudia narodení v tomto znamení sú známi ako nekoneční romantici so zmyslom starostlivosti pre druhých.  Pre svoju polovičku by zniesli aj modré z neba a ak sa do takého človeka zamilujete, môžete si byť 100% istí, že ste vyhrali. Čakajú vás nielenže nápadité prejavy lásky, ale aj podpora, porozumenie a rešpekt. Raci si svoje polovičky nesmierne vážia a láska je pre nich silným putom.

Panna

Aj keď sa toto znamenie považuje za realistické a skôr ako romantika im je bližšia praktickosť, pravdou je, že sú to oddaní partneri. Keď sa zamilujú, prežívajú to veľmi intenzívne a pre svojho partnera by urobili čokoľvek. Väčšinu svojho voľného času si predstavujú, aké by to bolo skvelé tráviť čas so svojou polovičkou a keď ste s nimi vo vzťahu, môžete si byť istí, že vás nikdy nepodvedú. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 02:52