shutterstock.com
StoryEditor

Aká bude druhá polovica tohto roka? Pozrite sa, čo na to hovorí numerológia

24.06.2020, 13:00
Životný štýl
Ak vás zaujíma, aký bude zvyšok roka, máme pre vás odpoveď.

Júl 2020
7 + 4 = 11 = 2
Letný mesiac júl a bude jedným z najlepších a najkrajších mesiacov. Veľa vecí sa nám vyplní a my si môžeme povedať, že život je pekný. V tomto mesiaci možno spoznáme nové lásky, ktoré koncom roka môžu byť ukončené svadbou. Užijeme si leto, doprajeme si oddych a budeme sa venovať činnostiam, ktoré nás napĺňajú. To bude mať vplyv aj na naše zdravie, budeme sa cítiť vitálne a plní energie.

August 2020
8 + 4 = 12 = 3
August ako mesiac, ktorý je trojkový, nás bude nútiť k prehodnoteniu vecí a ukončí aj odkladanie vecí, ktoré sme dlhodobo zanedbávali a odsúvali. August bude mesiacom, v ktorom konečne vyriešime financie a navštívime aj dlho zabudnutých priateľov. Veci, ktoré by sme v iných mesiacoch neriešili, sa s ľahkosťou začnú otvárať a my s prekvapením zistíme, že sme to mohli vyriešiť skôr. Na konci mesiaca budeme spokojní, že sme sa zbavili dlho odkladaných povinností či nesplnených sľubov, ktoré sme vyriešili k našej spokojnosti.

September 2020
9 + 4 = 13 = 4
September je mesiac podobný celému roku 2020. Ak si nezachováme odstup a férovosť, bude mesiacom smútku a chorôb, a preto je načase, aby sme sa venovali viac sebe a svojmu zdraviu. Po lete prichádza smútok za letom a tiež únava. Zrazu zistíme, že sme dlho zanedbávali svoje zdravie a je potrebné očistiť svoj organizmus od nánosov. Možno postačí trochu viac chodiť na prechádzky a upraviť stravu, aby sme rok 2020 zavŕšili v pohode a zdraví bez fyzických a psychických problémov.

Október 2020
10 + 4 = 14 = 5
V októbri by sme si mali dopriať trochu oddychu od tých hektických mesiacov, ktoré zatiaľ prežijeme. Možno zmena bydliska a novej práce nás posunie ďalej a my sa zrazu znovu stratíme v kolotoči starostí a zabudneme na oddych, lebo nové nápady a nové možnosti nám dodajú pocit šťastia. Nechajme svoju kreativitu pracovať na plné obrátky, v budúcnosti nám to prinesie prospech v podobe vydarených projektov, pracovných úloh či trvalého vzťahu.

November 2020
11 + 4 = 15 = 6
Aj keď sa nám už 6 objavila vo februári, november je iný mesiac, keďže sa skladá z dvoch jednotiek, dvoch dvojok a dvoch núl. Bude to jeden z najlepších a najúspešnejších mesiacov v roku 2020. Budeme k sebe milí a starostliví. Všade budeme vidieť dobro a nič nás neodradí – ani neúspech či choroba. Budeme sa na veci dívať v inom svetle a inak. Budeme statočne bojovať s nepriazňou, lebo optimistický pohľad na svet robí veci lepšími a krajšími.  A tak sa aj budeme cítiť.

December 2020
12 + 4 = 16 = 7
December bude mesiacom zmien. Niekedy sa nám bude zdať, že na nič nestačíme a máme na všetko málo času. Je to len tým, že sa blíži koniec roka a všetko budeme chcieť stihnúť, ale nie vždy sa nám to bude dariť. Pri prehodnocovaní roka zrazu pochopíme, že aj keď sme sa posunuli ďalej a upevnili si zdravie a vzťahy, vlastne sa nič nezmenilo, len sme inak videli ľudí okolo nás, ktorí sú stále rovnakí. Už nebudeme takí naivní a budeme sa na nich inak dívať. Nedáme sa už tak ľahko zneužiť a možno sa rozhodneme, že už by nemali byť súčasťou nášho života.  Nový rok tak začneme s „čistým“ stolom, čistými myšlienkami a vyčistenými vzťahmi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 08:11