shutterstock.com
StoryEditor

Ste prirodzene priateľská alebo skôr prísna? Dátum narodenia o vás prezradí viac, než by ste si mysleli

19.06.2020, 13:00
Životný štýl
To, akej ste povahy, si môžete vypočítať sami za pár sekúnd.

Ak ste sa napríklad narodili 25.8.1970, postupujte nasledovne:
25 + 8 + 1970 = 2003
2 + 0 + 0+ 3= 5

Vaše osudové číslo je 5. Počítajte dovtedy, až kým vám nevyjde jednociferné číslo.

1 Pôvodca - ste originálny človek, ktorý nemá problém objaviť nové myšlienky, prísť s novými nápadmi a začať ich realizovať. Mnohým ľuďom možno prídete ako arogantný, za čo môže to, že ťažko viete prijať názory a pravdu iných. Ste však zároveň aj veľmi úprimným človekom.

2 Uzmierovateľ - do vienka ste dostali pokoj a trpezlivosť. Ste doslova rodenými diplomantami, a tak nečudo, že s vami ľudia trávia čas. Vedia perfektne riešiť konflikty, nie len tie svoje, ale aj iných. Často krát však uprednostňujú potreby iných pred tie svoje.

3 Zabávač - žijete bezstarostný život. Viete sa nad veci rýchlo povzniesť a brať ich s humorom, čo je vlasnosť, na ktorú by ste mali byť pyšní. Milujete zabávať iných a ste radi stredobodom pozornosti - čo sa vám vo vašom živote pomerne darí. Dajte si však pozor, často krát môžete stať na hrane.

4 Konzervatívec - nebojíte sa žiadnej práce a idete si tvrdo za svojim. Vyznávate skôr tradičnejšie hodnoty a sú pre vás dôležité rutiny, no to neznamená, že by s vami bolo o niečo menej zábavy. Ste veľmi cieľavedomí a sebakritickí, na čo by ste si mali dať pozor. Nemusíte byť na seba takýto prísny!

5 Nekonformný - radíte sa väčšinou vašou intuíciou. Máte ju silne vyvinutú, no práve to vám môže priniesť problémy v komunikácií a vo vzťahoch. Niekedy je lepšie poľaviť a nechať si poradiť od niekoho iného. Skúste sa naučiť komunikovať s ľuďmi lepšie.

6 Romantik - rodina je pre vás základ a najradšej by ste sa postarali o všetko čo je okolo vás. Aj keď je to nesmierne šľachetná vlastnosť, mali by ste dávať pozor, kde sa nachádza dno vašich síl. Snažte sa zmeniť len to, čo dokážete, inak vás to zničí. Pre svoje okolie ste inšpiráciou.

7 Intelektuál - chceli by ste vedieť všetko a jedným z vašich problémov je to, že na vás nie je veľmi spoľah v udržaní tajomstva. Vaša zvedavosť vám však umožňuje dostať sa na miesta, ktoré dokážu dramaticky zmeniť váš život k lepšiemu.Vašou výhodou je však spôsob rozhodovania - málokedy si vyberiete to zlé.

8 Strela - vyriešite všetko, vždy a všade. Vaša prítomnosť nabíja ľudí pozitívnou energiou a vy sami ste považovaní za ľudí, ktorých prítomnosť sa cení.Mimoriadne úspešní bývate aj v práci - a to najmä vďaka vašej profesionalite, ktorá prevyšuje ostatných. Dajte si však pozor na vašu chamtivú stránku.

9 Umelec - ste človek, ktorý okolo seba vysiela neskutočné množstvo energie. Vaša veľkorysosť a starostlivosť sú vlastnosti, vďaka ktorým vás ľudia milujú. Umelci bývajú očarujúce osobnosti, ktoré si získajú azda každého. Sú zároveň kreatívni a zvaní tiež ako najväčší milovníci, no mali by sa naučiť väčšej sebestačnosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 00:34