archív
StoryEditor

Príďte si počas leta opäť zacvičiť jogu s Balansom na nábrežie v Eurovea

16.06.2020, 09:15
Životný štýl
Autor:
BALANS
Pridajte sa k nám a vybalansujte sa s nami každý utorok o 7,30 hod. na nábreží Eurovey úplne zadarmo.

Pridajte sa k nám a príďte si s nami zacvičiť jogu na nábrežie Dunaja. Mesačník Balans, ktorý patrí do portfólia vydavateľstva Mafra Slovakia, a.s., v spolupráci s nákupným centrom Eurovea bude počas leta organizovať už 3. ročník Balans jogy. Pridajte sa k nám a vybalansujte sa s nami každý utorok o 7,30 hod. na nábreží Eurovey úplne zadarmo.

​Pozor, začíname 7. júla 2020. Prežite jedinečnú hodinu jogy na čerstvom vzduchu s výhľadom na krásny Dunaj! Hatha joga je vhodná pre každého, zvládnu ju aj začiatočníci. Lektorka vám podrobne a zrozumiteľne vysvetlí každý cvik a ponúkne vám jednoduchšiu aj náročnejší variant. Každý účastník dostane časopis Balans zadarmo. Vedeli ste, že pravidelné cvičenie jogy pozitívne ovplyvňuje psychiku, upokojuje nervový systém  a stimuluje tvorbu endorfínov – hormónov šťastia? Jemné plynulé pohyby pomáhajú zmierniť bolesť, odstrániť stres a uvoľniť napätie vo svaloch aj v mysli. Po cvičení sa budete cítiť príjemne oddýchnuto a zlepší sa vám nálada. Toto všetko môžete teraz zažiť na vlastnej koži na letnej Balans joge.

Na podujatí nebude chýbať ani šéfredaktorka mesačníka Balans Katarína Olejárová: „Rada by som vás pozvala na Balans jogu, bez ktorej si už ani neviem predstaviť svoje leto. Každý utorok o 7,30 hod. si spoločne zacvičíme jogu, ponaťahujeme stuhnutý chrbát, nájdeme svoj BALANS  a nakoniec sa zrelaxujeme krátkou meditáciou. Cvičenie na brehu Dunaja má jedinečnú atmosféru, nadýchate sa čerstvého vzduchu a nabijete sa pozitívnou energiou. Z každej Balans jogy sme odchádzali s dobrou náladou a už sme sa tešili na ďalšiu. Pridajte sa tento rok k nám aj vy! Vstup je zadarmo. Dúfam, že sa vidíme :-). “  Z bezpečnostných a hygienických dôvodov kvôli pandémii koronavírusu záujemcov prosíme, aby si na cvičenie priniesli vlastnú jogamatku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:51