shutterstock.com
StoryEditor

Prinášame vám veľký júnový horoskop. Takto sa vám bude dariť v práci či v súkromí

26.05.2020, 10:00
Životný štýl
Prečítajte si, čo vás počas prvých teplých dní čaká. Ako bonus máme pre vás tipy na športy, ktorým by ste sa mali v lete venovať.

Baran 21. 3. – 20. 4.
Tento mesiac sa vám v práci otvoria nové možnosti a dokonca by ste mali dostať pochvalu od nadriadených. A snáď aj zvýšenie platu. Nezahrávajte sa však s tým, na čo treba veľkú trpezlivosť, mohli by vám uniknúť detaily. Ak sa chystáte s partnerom na výlet, lepší čas ste si nemohli vybrať. Pozor len na oslabené dutiny, uši, zuby a kĺby. Najmä na konci mesiaca si doprajte oddych.
Tip na šport: Vyberte si niečo, kde ukážete svoju bojovnosť, výdrž.

Býk 21. 4. – 20. 5.
Všetko, do čoho sa pustíte, bude pre vás trochu náročnejšie ako inokedy. Tak sa v práci trochu viac posnažte. Pomoc od druhých neočakávajte, hrozia intrigy a ohováranie. Preto sa spoľahnite len samy na seba. Jún sa však ukazuje ako vhodný na investovanie. Nezadané zrejme spoznajú niekoho nového, príjemného. Zadané, váš vzťah bude treba trochu osviežiť. Po zdravotnej stránke by ste mali byť v poriadku, len dbajte na kĺby a chrbticu.
Tip na šport: Kolektívny šport je pre vás ako stvorený.

Blíženci 21. 5. – 21. 6.
Chcete zmeniť prácu? Neváhajte a skúste začať robiť niečo, čo vás bude naozaj baviť. Ak ste, naopak, v práci spokojné, zrejme budete mať povinností vyše hlavy. No všetko zvládnete dobre a na konci mesiaca za sebou uvidíte zaujímavé výsledky. V láske to bude plodné obdobie aj na vzťahy, ktoré vám doposiaľ robili starosti. Ak túžite po bábätku, začnite na ňom pracovať najmä v prvej polovici mesiaca. Koncom mesiaca pocítite nárast energie a aj trávenie a obličky by už mali byť v poriadku.
Tip na šport: Ideálny pre vás je tanec či golf, pri ktorých sa môžete aj zabaviť s ostatnými.

Rak 22. 6. – 22. 7.
Zrejme vám pribudne trochu viac práce, no to bude len dočasné. Nedajte sa odradiť ani prípadnými nedorozumeniami a začiatkom mesiaca dávajte pozor, aby ste príliš nerozhadzovali financie. Môžu sa objaviť nečakané výdavky. Vo vzťahu by malo nastať pokojné obdobie, ale bude si vyžadovať aj vašu taktiku a diplomaciu. Koniec mesiaca je vhodný na malé oslavy a drobné radosti. Zo zdravia si dávajte pozor najmä na lymfatický systém a obličky.
Tip na šport: Najvhodnejší je pre vás individuálny šport, teda plávanie či turistika.

Lev 23. 7. – 22. 8.
V práci budete mať na svojich kolegov zvýšené požiadavky. Skúste však trochu zvoľniť a netlačte na pílu. Na nové veci nie je úplne vhodný čas, sústreďte sa skôr na to, čo treba riešiť teraz. Vo financiách by malo nastať zlepšenie, možno aj dostanete ponuku na privyrobenie si. V júni sa však sústreďte najmä na svoj vzťah, ktorý treba zharmonizovať. Partner môže mať tendenciu byť trochu odťažitý, skúste sa mu viac priblížiť. Nezadané si užijú veselú zábavu, zrejme už koncom mesiaca. Pozor však na problémy s hrdlom a trávenie.
Tip na šport: Potrebujete ukazovať svoju silu, prevahu. Môžete sa venovať aj bojovým športom či horolezectvu.

Panna 23. 8. – 22. 9.
V práci postupujete systematicky, čo prináša svoje ovocie. Dávajte si však pozor na svoju snahu zlepšovať vždy a všetko za každú cenu, vedenie by sa nemuselo s týmto názorom zhodovať. Preto svoje nápady predložte skôr diplomaticky, opatrne. Nenechajte si pokaziť náladu ani kolegom, ktorý proti vám bude ostro vystupovať. Podrží vás aj partner – s ním sa budete cítiť bezpečne a isto. Nezadané zas povzbudí nové, príjemné stretnutie. Po zdravotnej stránke sa môžu objaviť kožné alergie alebo problémy so žalúdkom či s trávením.
Tip na šport: Potrebujete niečo nezvyklé. Čo takto streľba, sokoliarstvo, šach či vysokohorská turistika?

Váhy 23. 9. – 22. 10.
Čo si zaumienite, malo by sa podariť. Aj všetky konflikty sa vám tento mesiac podarí vyriešiť vo svoj prospech. Nechajte si poradiť, nemusíte všetko zvládať sama. Vo vzťahu môžete pocítiť mierny nepokoj, no ako rýchlo príde, tak aj odíde. Nezadané sa môžu dokonca vášnivo zamilovať alebo si užiť príjemný románik. Nepreťažujte si kĺby namáhavým športovaním a dávajte pozor, čo zjete. Relaxujte a snažte sa o kvalitný nočný spánok.
Tip na šport: Nepreháňajte to. Užite si bicykel alebo si zahrajte bowling. Ak vás niečo naozaj nadchne, tak športy, kde sa rozvíja krása tela.

Škorpión 23. 10. – 22. 11.
V práci nebudete vedieť, čomu sa skôr venovať. Ak budete mať nové nápady, nerátajte, že vám s ich realizáciou pomôžu druhí. Aj keď, je možné, že sa zoznámite s novým človekom, od ktorého budete čakať určité výhody. V láske to vyzerá na pokojné obdobie, užite si to. Naplánujte si príjemný relax, dobre padne aj výlet s rodinou či priateľmi. Po zdravotnej stránke vás môžu potrápiť močové cesty, ruky či ramená.
Tip na šport: Keď sa už do niečoho pustíte, väčšinou v tom aj vynikáte. Zaujímať by vás mohli gymnastika či tanec.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
Nič nové sa v práci neudeje, jedine, že by ste sama vyhľadávali možnosti, ktoré by vás mohli posunúť ďalej. Majte oči a uši nastražené, mohli by ste využiť nové možnosti a informácie. Zodpovednosť sa v tomto prípade oceňuje. Doma neriešte nedorozumenia horúcou hlavou, radšej počkajte a všetko si poriadne premyslite. Objaví sa aj nový nápadník. Zadané, neriskujte, nezadané, choďte do toho! Ak športujete, tento mesiac trochu zvoľnite. Šetrite najmä kĺby, šľachy. A pozor tiež na behanie v chladnom počasí, mohli by ste mať problém s prieduškami.
Tip na šport: Páči sa vám všetko, čo je spojené s cestovaním. Takže: jazda na koni či motoristický šport?

Kozorožec 22. 12. – 20. 1.
Nenechajte sa zavaliť rozpracovanými projektmi. Nájdite si v práci niečo, čo by vás mohlo vnútorne nakopnúť a dodať novú energiu. Ak sa vám však niečo nepáči, neobávajte sa to povedať svojmu nadriadenému, spolu by ste mohli nájsť vhodnú cestu. V rodine sa črtajú malé zmeny, možno zmena bývania či vyriešenie vecí, ktoré ste dlho odkladali. Nezadané, dávajte si pozor na nové známosti, nič pozitívne by z nich nevzišlo. Menšie ťažkosti môže spôsobiť trávenie.
Tip na šport: Potrebujete hlavne zábavu, takže čokoľvek, čo vám ju prinesie, vás bude baviť. Ideálne nejaký kolektívny šport.

Vodnár 21. 1. – 20. 2.
Nebojte sa v práci prezentovať nové nápady, tento mesiac totiž budete oplývať šarmom, tak ho treba využiť. Aj kolegovia by mali byť príjemnejší ako inokedy. S financiami však opatrne, neriskujte. Venujte sa rodine, deťom či športu. Nezadané sa budú v spoločnosti cítiť veľmi príjemne a zrejme sa zoznámia s niekým naozaj zaujímavým. Ďaleké cesty sa neodporúčajú, radšej si oddýchnite v záhrade alebo si užite príjemné prechádzky. Pozor na prechladnutie – môžu sa vyskytnúť problémy s obličkami, nosom alebo ušami.
Tip na šport: Obľubujete kolektívne športy, kde môžete prejaviť aj svoju schopnosť organizácie.

Ryby 21. 2. – 20. 3.
Dôležité pracovné záležitosti riešte s rozvahou, nepúšťajte sa do ničoho, čo vám nie je známe. Hoci môžete mať veľa roboty, všetko zvládnete na výbornú. Nechajte sa unášať najmä svojou tvorivosťou, nestresujte sa a doprajte si odpočinok. V láske bude panovať pokojné obdobie, zostaňte však neoblomná vo svojich zásadách. Vyhýbajte sa ťažkým jedlám, mohli by sa objaviť ťažkosti v oblasti hrubého čreva. Nezabúdajte tiež na pitný režim a dostatočný spánok.
Tip na šport: Najvhodnejšie je pre vás niečo, pri čom sa nebudete príliš namáhať. Napríklad tanec alebo rekreačný fitnes.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 04:51